Dispozitivul de protecţie la supratensiuni Belkin Conserve cu cronometru reduce costurile TI legate de energie la staţia de lucru

        CUMPARATI

Rushden, Regatul Unit al Marii Britanii – 17 noiembrie 2009 – Belkin a anunţat astăzi lansarea noului dispozitiv de protecţie la supratensiuni Conserve cu cronometru, o soluţie de afaceri pentru economisirea energiei care ajută organizaţiile să-şi reducă cantitatea de energie risipită de echipamentele electronice de birou la staţia de lucru. Dispozitivul de protecţie la supratensiuni oferă managerilor TI şi de producţie un control sporit asupra consumului de energie electrică, specific dispozitivelor electronice de birou care generează aproape jumătate din costul total al energiei legate de TI. Cronometrul automat al acestuia simplifică economisirea de bani şi energie, ajutând angajaţii să aibă un impact pozitiv în cadrul eforturilor globale menite obţinerii unei emisii reduse de carbon.

În timp ce numeroase companii au în vizor centrele de date atunci când se pune problema reducerii consumului de energie electrică, utilizarea energiei în mediul de birou poate egala energia consumată de centrul de date. Majoritatea acestei energii risipite îşi are originea în „consumul pasiv de energie electrică”, lucru dificil de controlat în companii întrucât implică dispozitive administrate de utilizatorul final, cum ar fi monitoarele, imprimantele, scanerele, difuzoarele şi lămpile de birou.

Cu ajutorul noului dispozitiv Conserve, angajaţii îşi pot conecta echipamentele electronice de birou într-una dintre cele şase prize „cu decuplare automată”, iar două prize „alimentate permanent” menţin alimentarea permanentă a PC-urilor şi a dispozitivelor critice. Angajaţii pot activa cele şase prize comutate cu o singură apăsare a butonului de pornire/oprire, permiţând cronometrului automat al dispozitivului de protecţie la supratensiuni să întrerupă alimentarea prizelor respective după 11 ore. Înainte de oprirea automată, un led cu lumină intermitentă de pe buton va atenţiona angajaţii, oferindu-le posibilitatea de a prelungi perioada de alimentare pentru alte 11 ore prin simpla atingere a unui buton. Atunci când angajatul termină ziua de lucru, prizele comutate se vor dezactiva, eliminând consumul de energie care în mod normal ar fi prezent în timpul nopţii şi al sfârşiturilor de săptămână.

DISPONIBILITATE

·         Mijlocul lunii noiembrie în Europa

·         Pentru cartea albă, vizitaţi: www.belkin.com/energy/conserve/resources

Dispozitiv de protecţie la supratensiuni Conserve cu cronometru: CNS08deT-2M

CARACTERISTICI

·         Cronometrul automat încorporat elimină risipa datorată „consumului pasiv de energie electrică”

  • Cronometrul dezactivează automat după 11 ore dispozitivele electronice cuplate la prizele „cu decuplare automată”, necesitând efort minim sau neavând nevoie de efort din partea angajatului
  • Şase prize „cu decuplare automată” pentru dispozitive care nu necesită alimentare permanentă, de exemplu, monitoare, lămpi şi imprimante
  • Două prize „cu alimentare permanentă” pentru PC-uri şi alte dispozitive electronice care necesită alimentare permanentă
  • Pe birou se află un buton de pornire/oprire cu o singură atingere care asigură controlul prizelor „cu decuplare automată”

·         Proiectat pentru medii de birou aglomerate, cu utilizare intensivă din partea utilizatorilor

·         O cartelă informativă cu instrucţiuni asigură instruirea şi implicarea angajaţilor

·         Ambalajul împăturit îmbunătăţeşte timpii de implementare

·         Designul cu orientare spre utilizator, intuitiv ajută la eliminarea apelurilor la asistenţa tehnică

AVANTAJE

·         Progresiv – ajută angajaţii să participe la procesul de economisire a energiei şi de reducere a costurilor chiar la staţia lor de lucru.

·         Automat – reducerea costurilor legate de energie este comodă cu ajutorul cronometrului încorporat care decuplează automat dispozitivele electronice.

·         Intuitiv – proiectat cu gândul la mediile de birou, soluţia cu un singur buton este uşor de instalat şi nu deranjează spaţiul de lucru.

CITATE

·         Forrester Research Report: Mapping IT’s Green Opportunities, martie 2009:

„Majoritatea companiilor utilizează la fel de multă energie şi risipesc tot atât de mult cu echipamentul TI atât în exteriorul centrului de date cât şi în interior.”

·         Stephanie Kolbe, Preşedinte, Analysys:

„Suntem încântaţi să adăugăm la portofoliul nostru de produse dispozitivul de protecţie la supratensiuni Belkin Conserve cu cronometru. Mulţi dintre clienţii noştri caută soluţii de economisire a energiei şi de reducere a facturilor. Noul dispozitiv de protecţie la supratensiuni Belkin oferă o metodă simplă dar semnificativă de a reduce automat energia electrică risipită şi de a scădea costurile operaţionale.” 

Pentru informaţii suplimentare, imagini sau materiale de evaluare, folosiţi detaliile de contact de mai sus. Sau la : http://catalog.belkin.com/IWCatSectionView.process?Section_Id=207100 si http://www.belkin.com/energy/conserve/

Despre Belkin

Belkin – www.belkin.com – oferă o combinaţie diversă de produse ce asigură utilizatorilor o integrare perfectă a sistemelor electronice în casele şi automobilele lor precum şi în timpul deplasărilor. Fondată în California în 1983, Belkin este o companie privată şi liderul recunoscut de furnizor al soluţiilor de conectivitate, pe lângă accesoriile destinate dispozitivelor iPod, computerelor şi altor echipamente. Oferim soluţii complexe pentru reţele, sisteme de divertisment – cu ajutorul cablurilor noastre din gama PureAV, a accesoriilor pentru alimentare şi wireless digitale – şi multe alte categorii de produse.

Creşterea fenomenală a companiei Belkin a dus la necesitatea extinderii prezenţei sale globale. Pe lângă sediul central din Los Angeles, mai deţinem reprezentanţe în regiunea Asia-Pacific. Sediul din Europa al companiei Belkin este amplasat în Regatul Unit al Marii Britanii având reprezentanţe în Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Olanda, Spania, Suedia, fiecare dedicată pieţelor sale regionale.