Belkin transformă orice set de căşti intr-un dispozitiv “hands-free”- “mâini libere” pentru iPhone

        CUMPARATI

   

  • Cu  adaptorul Belkin pentru căşti cu microfon încorporat, puteţi folosi orice tip de cască la  iPhone si  iPod shuffle.

Belkin anunţă un nou produs, care  a fost adăugat largului sau portfolio de accesorii pentru iPhone. Noul Adaptor pentru căsti cu microfon, F8Z605cw, dă posibilitatea posesorilor de iPhone şi  iPod shuffle să folosească dispozitivele Apple împreună cu orice tip de căşti, ca să dea telefoane  şi să controleze uşor si simplu cu ajutorul  telecomenzii.

Căştile incluse  de Apple in pachetul iPhone pot fi folosite cu funcţiunea “hands free.” Totuşi mulţi utilizatori preferă să folosească propriul  set de căşti ca să asculte muzică.  Cu adaptorul pentru căşti cu microfon de la Belkin aveţi acum libertatea de a folosi căştile preferate împreună cu iPhone şi să beneficiaţi de aceeaşi funcţionalitate “hands free”  ca şi la setul de căşti iPhone. Controlul se face cu ajutorul telecomenzii  adaptorului în acelaşi fel ca si la căştile auriculare furnizate de Apple. Adaptorul ultra uşor pentru căşti cu microfon de la Belkin, îţi dă posibilitatea să preiei şi să închizi convorbiri telefonice, să ajustezi volumul, să selectezi muzica preferată, să selectezi şi să schimbi listele de redare ale melodiilor (play lists), să redea  titlul melodiei şi numele artistului pentru melodia aleasă.

Belkin oferă o garanţie de 3 ani pentru acest produs

Adaptor pentru căşti cu microfon  (F8Z605cw)

                                                                                                                Redare/oprire temporară: un singur clic

  • Melodie nouă: clic dublu
  • Melodie precedentă: clic triplu
  • Ascultaţi titlul melodiei şi numele artistului pentru melodia redată (voce): apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul multifuncţional
  • Comutare între listele de redare (voce): apăsaţi şi menţineţi apăsarea, apoi eliberaţi butonul multifuncţional după ce auziţi un semnal sonor. Faceţi clic pentru a selecta lista de redare.
  • Redare voce: apăsaţi şi menţineţi apăsarea pe butonul central:

     

Acest accesoriu este compatibil cu următoarele modele:

  • iPhone 4, iPhone 3GS
  • iPod shuffle, a 3-a generaţie, 4 GB

iPod si iPhone sunt  mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. şi alte ţări.

Pentru a afla mai multe despre Belkin International, Inc., vizitaţi http://www.belkin.com/pressroom/about/?sid=36

Pentru informaţii suplimentare, imagini sau materiale de evaluare ale produselor, folosiţi detaliile de contact de mai sus.

Despre Belkin

Belkin – www.belkin.com – oferă o  gamă extinsă de inovaţii concepute pentru a asigura utilizatorilor de computere şi aparate electronice de consum o integrare perfectă a acestora în casele şi automobilele lor precum şi în timpul deplasărilor. Belkin, o companie privată înfiinţată în California în 1983, este liderul global recunoscut în domeniul soluţiilor de conectivitate. De la înfiinţarea noastră, Belkin a avut parte de o perioadă impresionantă de 25 de ani consecutivi de creştere spectaculoasă şi se angajează să realizeze progrese semnificative în domeniile cercetării şi proiectării.

Gama noastră diversă şi extinsă de produse include inovaţii de excepţie pentru soluţii de reţele uşor de utilizat, accesorii pentru dispozitive mobile, cum ar fi iPod®, iPhone™, iPad®, computere portabile şi netbookuri precum şi produse pentru economisirea energiei.

Belkin oferă, de asemenea, soluţii comerciale care includ comutatoare KVM, console de rafturi LCD, rafturi şi carcase, pe lângă o gamă largă de produse USB şi cabluri. Belkin a dezvoltat inovaţii de vârf, apreciate de partenerii de afaceri şi de utilizatorii finali deopotrivă pentru fiabilitate, serviceul pentru clienţi şi garanţiile cuprinzătoare.

Creşterea fenomenală a companiei Belkin a dus la necesitatea extinderii prezenţei sale globale. Pe lângă sediul centreal din Los Angeles, mai deţinem reprezentanţe în Dubai (EAU) şi regiunea Asia-Pacific. Sediul din Europa al companiei Belkin este amplasat în Olanda având reprezentanţe în Marea Britanie, Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Spania, şi Suedia,, fiecare dedicată pieţelor sale regionale.