O gamă largă de opțiuni de gestionare a cibersecurității și de gestionare a endpointurilor sunt disponibile pentru a proteja datele

BlackBerry Spark Suites lansează oferă companiilor securitate inteligentă, oriunde ar fi

BlackBerry Limited a anunțat disponibilitatea BlackBerry Spark® Suites, care combină cele mai bune funcții de securitate și gestionare a endpointurilor. Suite-urile sunt alimentate de inteligență artificială (AI), învățare automată (ML) și automatizare pentru prevenirea și remedierea amenințării cibernetice cu BlackBerry Cylance, plus gestionare perfectă a endpointurilor, autentificarea utilizatorului și criptarea aplicațiilor și a datelor cu BlackBerry® UEM. Noile soluții îmbunătățesc productivitatea utilizatorului și oferă securitate stratificată, simplificând în același timp deciziile de cumpărare pentru clienții întreprinderilor care sunt supuse transformării digitale și trec la munca la distanță.

Securitate consolidată, simplificată a endpointurilor

„2020 este un an esențial pentru organizațiile care încearcă să mențină continuitatea activității, în timp ce sunt supuse transformării digitale și situațiilor de criză la locul de muncă. Odată cu creșterea volumului și varietății endpointurilor IoT ale întreprinderii și pe măsură ce amploarea amenințărilor cibernetice continuă să crească, BlackBerry Spark Suites oferă securitate și u management consolidate, simplificate, oferind reducerea costurilor și complexității într-un mediu haotic ", a declarat John Chen, director executiv Președinte și CEO al BlackBerry. "Suntem încântați să oferim clienților din întreaga lume performanța dovedită a platforme bazată pe AI".

De asemenea, compania a anunțat că liderul de plăți BPAY Group a implementat BlackBerry Spark UES Suite – unul dintre cele patru noi pachete BlackBerry Spark – pentru a ajuta la protejarea și prevenirea ciberatacurilor.

Operațiuni de plată de încredere, furnizarea serviciilor și integritatea datelor

„În calitate de furnizor principal de plăți, Grupul BPAY trebuie să asigure încredere complete clienților în operațiunile desfășurate, în furnizarea serviciilor și, în special, în integritatea datelor”, a declarat Angela Donohoe, CIO a Grupului BPAY. „Motorul AI și ML al BlackBerry, cu capacitatea sa dovedită de a preveni, detecta și răspunde amenințărilor sofisticate, a fost o considerație majoră în decizia noastră de a implementa BlackBerry Spark UES Suite.”

Oferta unificată BlackBerry este în concordanță cu convergența instrumentelor de detecție a amenințărilor mobile (MTD), detectare și răspuns a endpointurilor (EDR) și instrumente pentru platforma de protecție a endpointurilor (EPP). Gartner a numit această infrastructură combinată „securitate unificată a endpointului”. Organizațiile ar trebui să investească având în vedere această convergență.

Mai sigur, cu un TCO mai bun și o experiență îmbunătățită a utilizatorului

"Mă aștept ca o soluție de securitate unificată ca BlackBerry Spark Suites să devină modelul de securitate în următorii 2-3 ani", a declarat Jack Gold, președinte și analist principal, J. Gold Associates. „Întreprinderile ar trebui să plănuiască acum să se îndrepte către acest model de securitate unificat pentru un nivel sporit de securitate, un TCO mai bun și o experiență îmbunătățită a utilizatorului.”

Pentru mai multe informații despre BlackBerry Spark Suites, vă rugăm să ne scrieți la sales@asbis.ro  

>>Sursă