D-Link Romania organizeaza noi cursuri de certificare pentru echipele tehnice si de vanzari ale partenerilor

Pentru perioada imediat urmatoare, sunt programate urmatoarele sesiuni:

Octombrie 2009

Noiembrie 2009

1 – 2 oct.

curs wireless

5 – 6 nov.

curs wireless

8 – 9 oct.

curs firewall/security

12 – 13 nov.

curs switching

15 – 16 oct.

curs wireless

18 – 19 nov.

curs firewall/security

22 – 23 oct.

curs firewall/security

20 nov.

curs solutii pentru afaceri

26 – 27 oct.

curs firewall/security, la Iasi

26 – 27 nov.

curs switching

28 – 29 oct.

curs wireless la Iasi

30 oct.

curs solutii pentru afaceri, la Iasi

In Bucuresti, cursurile se vor desfasura la sediul D-Link din str. Episcopul Radu nr. 8A, sector 2.
Pentru cursurile de la Iasi din saptamana 26 – 30 octombrie, se va comunica ulterior, in timp util, la  solicitarea dvs. concreta catre D-Link.

Cursurile dureaza doua zile si se desfasoara conform urmatorului program:
09,00 – 09,30  Inregistrare participanti
09,30 – 16,30  Curs
16,30 – 17,30  Q&A

Se recomanda participantilor sa aiba computer notebook pentru a participa interactiv, permanent, la sesiunile practice. La terminarea cursului, participantii vor sustine un test in urma caruia vor primi o diploma de certificare. Totodata vor primi si documentatiile necesare, pe langa cele prezentate in curs, pentru a putea aplica in mod facil si corect informatiile primite pe parcursul celor doua zile de training.

Pentru fiecare din aceste module numarul maxim de cursanti este 12, inscrierile se fac cu cel putin 12 zile inaintea inceperii cursurilor iar rezervarea se va efectua in ordinea inscrierilor si achitarii taxei de participare.

Prezentare module de certificare:

1. Firewall/security – va prezenta cursantilor concepte precum routing, VPN, bandwidth control, UTM, DMZ etc. si acestia vor avea ocazia sa lucreze cu cele mai performante firewall-uri de la D-Link. Prezentarile sunt insotite de sesiuni hands-on si scenarii reale pentru o mai buna intelegere a aplicativitatii notiunilor invatate la curs. Capitolul de securitate al firewall-urilor va fi completat de camerele si soft-urile de supraveghere pe IP.
Cost certificare security: 80 euro/participant + TVA

2. Wireless – participantii se vor familiariza cu produsele, vor intelege aria de aplicativitate, vor sti sa faca site-survey si vor putea construi o retea adaptata cerintelor fiecarui client. Subiectele tin de securitatea solutiei, de interactiunea cu alte solutii existente, servicii ce pot fi oferite dupa implementarea retelei etc. Cursantii vor avea ocazia sa lucreze pe cele mai noi si puternice interfete wireless, solutii D-Link numarul 1 in lume in wireless LAN: 802.11N cat si cu AP-uri cu set extins de functii si caracteristici: WDS, multiple SSID, chei de criptare WPA2 si altele.
Cost certificare wireless: 60 euro/participant + TVA

3. Switching – se adreseaza personalului tehnic incepator si mediu, avand un continut foarte cuprinzator. Incepe cu notiuni elementare ale infrastructurii, cablare sau adresare si continua cu elemente teoretice si practice des intalnite in acest domeniu, precum vlan, spanning tree protocol, trunking, stacking si altele. Sunt incluse prezentari ale gamelor de produse si modalitati de administrare, configurare si securizare a echipamentelor.
Cost certificare switching: 75 euro/participant + TVA

4. Solutii pentru afaceri – cursul este gratuit si dureaza o jumatate de zi. Se pot inscrie persoane din echipele de vanzari ale companiilor care au trimis persoane tehnice la minimum doua dintre modulele de mai sus si au certificari valabile. Cursul este segmentat dupa cum urmeaza: a). identificarea principalelor nevoi ale clientilor din zona de business; b). solutiile D-Link la la problemele actuale din domeniul retelisticii: E2ES (End-to-End Security), Business Wireless, Stacking. Fiecare capitol este compus atat din prezentare teoretica, ce explica termenii si conceptele folosite, cat si dintr-o parte practica, in care participantii pot vedea pe viu diverse moduri de implementare pentru a rezolva cerintele clientilor SMB- Enterprise. Cea mai importanta noutate adusa de D-Link este ca se lucreaza cu echipamente unde toate conceptele teoretice prezentate sunt verificate in mediu real de lucru. Participantii pot vedea demonstratii cu functiile specifice D-Link si colaborarea dintre ele pentru rezolvarea cerintelor clientilor. Cuprinsul cursului:
– Introducere
– E2ES: Inregistrarea echipamentului; Functiile UTM; Gateway Security; End Point Security; Joint Security; Redundanta
– Business Wireless: Solutii pentru SMB; Solutii pentru Enterprise/Campus.
Cost curs solutii pentru afaceri: gratuit, in conditiile de mai sus.

Pentru inscrieri si mai multe informatii, va rugam sa va adresati la dlink-ro@dlink.co.uk