De ce Intel® Ethernet este o alegere excelentă pentru conectivitate la rețea

De ce Intel® Ethernet este o alegere excelentă pentru conectivitate la rețea

Adaptoarele de rețea Intel® Ethernet seria 800 acceptă viteze de până la 100 Gbps și includ capabilități inovatoare și versatile pentru a optimiza performanța sarcinii de lucru.

Performanță pentru aplicații cloud

Oferă lățimea de bandă și un randament sporit al aplicațiilor necesare pentru sarcini de lucru în cloud solicitante, inclusiv servicii edge, servere web, aplicații de baze de date, servere de caching și obiective de stocare.

Optimizări pentru sarcini de lucru în comunicații

Oferă optimizări de clasificare și sortare a pachetelor pentru încărcături de lucru de rețea și comunicații cu lățime de bandă mare, inclusiv dispozitive de bază pentru mobil, RAN 5G și dispozitive de rețea.

Sprijină soluțiile Hyperconverged

Portofoliul larg de adaptoare din seria 800, cu un număr diferit de porturi și factori de formă, oferă performanțe cu o utilizare eficientă a procesoarelor de server.

Îmbunătățiți eficiența aplicațiilor și performanța rețelei cu capacități inovatoare și versatile ce optimizează sarcinile de lucru de înaltă performanță ale serverelor, cum ar fi NFV, stocare, HPC-AI și cloud hibrid.

Versatilitate și flexibilitate pentru centrul de date

Instrumentul de configurare a porturilor Ethernet este disponibil pe adaptoarele de rețea Intel Ethernet 100GbE din seria 8001 și oferă o soluție versatilă pentru mediile de rețea cu densitate mare și cu porturi limitate. Un port devine opt porturi 10GbE, patru porturi 25GbE și multe altele – până la șase configurații din care puteți alege.