Serverele din portofoliul Dell EMC PowerEdge din noua generație

Dell EMC susține transformarea IT a firmelor cu ajutorul noilor servere PowerEdge din a 14-a generație

CUMPARA ONLINE

 

Dell EMC

    *  Noua generație de servere Dell EMC PowerEdge asigură până la 50% mai mulți clienți VDI per server.

    *  Consolă OpenManage Enterprise™ de generație următoare, ușor de utilizat, concepută pentru a unifica experiența de management.

    *  Caracteristici noi pe partea de securitate pentru o protecție mai avansată împotriva amenințărilor și a modificărilor interne nedorite.

    *  ProSupport Plus cu SupportAssist poate reduce timpul necesar rezolvării problemelor hardware cu până la 90%.

    Dell EMC prezintă cel mai performant portofoliu de servere pe care îl au la dispoziție firmele aflate în transformare IT. Serverele PowerEdge din generația a 14-a sunt incorporate în arhitecturi de storage, data center, hyper-convergence, în rack-uri, ready nodes, bundles și în alte soluții Dell EMC.

Noua arhitectură scalabilă de business cu servere Dell EMC PowerEdge permite utilizatorilor să își asigure necesitățile de business aflate într-o continuă schimbare și să beneficieze de performanță optimizată atât pentru aplicațiile tradiționale, cât și pentru cele native cloud. Îmbunătățirile serverelor din noul portofoliu Dell EMC PowerEdge includ:

  • Creșterea performanței aplicațiilor și reducerea timpului de răspuns. Cu Non-Volatile Memory Express (NVMe) low latency storage cu performanță 19X, Dell EMC este lider în industrie în ceea ce privește standardele NVMe via Express Flash.
  • Obținerea mai rapid a rezultatelor cu PowerEdge. One-click BIOS tuning permite un deployment rapid și facil pentru sarcini multiple, consumatoare de putere de calcul.
  • Acces la informația potrivită, la momentul potrivit. Datorită capacitații și flexibilității avansate a componentei de storage, utilizatorii își pot ajusta configurațiile pentru a răspunde necesităților din momentul actual, situație deosebit de importantă în mediile software-defined-storage (SDS), în mod special.

Noile caracteristici avansate pe partea de management de sistem incoporate în serverele portofoliului Dell PowerEdge asigură, într-un mod automatizat, productivitatea și simplifică lifecycle management, începând de la deployment până la retirement. Aceste noi caracteristici includ:

  • Unificarea experienței de server management și asigurarea monitorizării complete de data center. OpenManage Enterprise este o consolă de management de sistem enterprise virtualizat cu plug-in-uri de aplicație, cu o interfață ușor de utilizat ce permite o raportare customizată.
  • Reducerea timpului de troubleshooting și maximizarea duratei de uptime a serverelor. iDRAC 9 de nivel avansat asigură o performanță a sistemului de până la 4 ori mai bună față de generația anterioară.
  • Remediere mai rapidă. Serviciile de ProSupport Plus cu SupportAssist pot contribui cu până la 90% la reducerea timpului necesar rezolvării problemelor legate de hardware defect.
  • Îmbunătățirea eficienței puterii și a densității de computing. Automatic multi-vector cooling pemite integrarea mai multor acceleratoare GPU într-o singură configurație, asigurând cu până la 50% mai mulți clienți VDI pe server.

Serverele din noul portofoliu Dell EMC PowerEdge incoporează și caracteristici noi pe partea de securitate hardware, la nivel de sistem, pentru a proteja infrastructura la un nivel mai avansat și pentru a asigura o detecție rapidă în cazul recuperării de date în siguranță, în situația unei breșe. Caracteristicile de securitate includ:

  • Prevenirea modificărilor neautorizate sau nedorite. System Lockdown, prima caracteristică de acest fel din industrie, previne aplicarea unor modificări de configurație ce pot crea vulnerabilități de securitate și expunde date sensibile.
  • Data center securizat cu arhitectură cyber-resilient. Funcția SecureBoot, capabilitățile de BIOS Recovery, signed firmware și iDRAC RESTful API (corespunzător cu standardele Redfish) conferă o protecție de nivel înalt împtriva atacurilor.
  • Ensure privacy. System Erase șterge în mod rapid și sigur datele de utilizator din unitățile sau din benzile de media non-volatile în momentul în care un echipament este retras din exploatare.

Serverele din Dell EMC PowerEdge din a 14-a generație au fost deja premiate în ceea ce privește experiența de utilizare, unele dintre caraceristici fiind complet modificate.

  • Circulația aerului. Profil frontal reproiectat pentru a permite o circulație eficientă a aerului și optimizarea puterii pentru a asigura performanța aplicațiilor.
  • Experiență de utilizare intuitivă. Configurarea și monitorizarea serverului se poate face cu un handheld smart device prin intermediul Quick Sync.
  • Eco. Folosirea hemmed edges ca elemente structurale si eliminarea vopselei în vederea reducerii impactului negativ asupra mediului.

Pentru mai multe informații descarcă 14G PowerEdge Server Solutions Brochure

Pentru mai multe informații privind disponibilitatea vă rugăm să ne scrieți la sales@asbis.ro și unul dintre specialiștii nostri vă va răspunde