Dell lansează un portofoliu cuprinzător de PC-uri Copilot+ AI

Ca urmare a procesului de creștere a ofertei de dispozitive și infrastructuri AI ale Dell AI Factory, Dell își extinde portofoliul larg de PC-uri și stații de lucru AI prin introducerea celor mai multe PC-uri Copilot+ echipate cu procesoarele Snapdragon® X Elite și Snapdragon® X Plus. Această nouă clasă de dispozitive transformă experiența de utilizare a PC-urilor AI datorită performanțelor extraordinare și duratei mari de viață a bateriei, productivității sporite și securității puternice. Noile laptopuri Dell – XPS 13, Inspiron 14 Plus, Inspiron 14, Latitude 7455 și Latitude 5455 – reprezintă o gamă cuprinzătoare de opțiuni pentru consumatori și companii, viteza excepțională și performanță AI îmbunătățind semnificativ puterea de calcul și simplificând sarcinile de lucru.

Datorită procesării AI la nivel local pe dispozitiv prin intermediul procesorului Qualcomm Oryon™ CPU, al unității grafice (GPU) premium și al unității de procesare neuronală (NPU) integrate în mod personalizat, noile PC-uri AI de la Dell oferă:

  • Durată de viață revoluționară a bateriei, pentru a căuta, a crea și a comunica fără griji.
  •  45 de trilioane de operațiuni pe secundă (TOPS) de performanță pe NPU, pentru a rula sarcinile AI mai eficient.
  •  Rezultate instantanee la căutarea conținutului utilizând Copilot pe dispozitiv.

XPS 13 este primul XPS cu  Copilot+ alimentat de Snapdragon X Elite. Laptopul deja emblematic integrează acum IA puternică pe dispozitiv, ce oferă o capacitate de răspuns de ultimă oră și o viteză impresionantă pentru a naviga printre sarcinile de lucru solicitante, pentru a dedica mai mult timp creativității și pentru a fi mai productiv.

Noile laptopuri Latitude AI cu Copilot+ dispun de procesoarele Snapdragon X Elite cu 12 nuclee și Snapdragon X Plus cu 10 nuclee, ce oferă performanțe revoluționare și o durată de viață excepțională a bateriei pentru cei care lucrează în ritm susţinut.

PC-urile Dell Copilot+ duc productivitatea, creativitatea și comunicarea cu un pas mai departe. Cu noile experiențe AI exclusive, alimentate de platformele Snapdragon din seria X, puteți optimiza timpul de lucru și vă puteți concentra pe sarcinile care contează cel mai mult.

Pentru a completa ecosistemul AI, Dell oferă două tastaturi noi, cu o tastă dedicată pentru acces rapid la Copilot, un companion AI de zi cu zi.

  • Tastatura și mouse-ul Dell Silent (KM555)— set ideal pentru mediile de tip open office—oferă tastare, clic, derulare și glisare silențioase, într-un design compact ce economisește spațiu, cu până la 36 de luni de viață a bateriei.
  • Tastatura Dell Wired Collaboration Keyboard (KB525C), prima tastatură cu fir din lume dedicată colaborării prin Zoom și Microsoft Teams, dispune de 12 taste dedicate, concepute pentru o performanță perfectă în timpul apelurilor tip conferință, inclusiv dezactivarea/activarea sunetului microfonului, activare/dezactivare video, partajare a ecranului și chat.