Dell lanseaza seria Latitude 7000-5000-3000.

Noua clasa Dell de ultrabook-uri de business

·   Dell lanseaza seria Latitude 7000, o linie de ultrabook-uri elegante din clasa business, caracterizate printr-o mobilitate de exceptie.
·   Noua serie de laptop-uri Latitude 5000 ofera oricarei organizatii cea mai buna securitate si manevrabilitate din clasa sa de produse.
·   Noua serie Latitude 3000 ofera putere de calcul si fiabilitate la un pret accesibil.
·   Durabile si avand o gama larga de optiuni de ecrane tactile la preturi accesibile, aduc Windows 8 in zona de business.

Dell a lansat ultimele produse din gama de PC-uri Commercial, axata pe produse sigure, fiabile si usor de administrat: seria de ultrabook-uri Latitude 7000, seria Latitude 5000 si seria Latitude 3000. In acdrul acestei noi suite, Dell imbina design-ul sofisticat, materialele de calitate si durabilitatea fara compromisuri, oferind companiilor, de orice marime, o varietate larga de solutii. Seriile Latitude 7000, 5000 si 3000 sunt echipate cu ecran tactil, facand un pas inainte catre dispozitive de business care permit o interactiune mai buna cu clientii, facilitati pentru studenti, o ingrijire  mai buna a pacientilor si o colaborare eficienta intre angajati. Disponibilitatea acestora in stocul ASBIS Romania va fi comunicata ulterior.

“Aceste imbunatatiri extraordinare aduse gamei Latitude vin in intampinarea nevoii clientilor nostri de a beneficia la birou de dispozitive cu ecran tactil la preturi accesibile”, a declarat Kirk Schell, Vice-Presedinte al Diviziei Commercial din cadrul  Dell. “Noua serie Latitude 7000 e construita pe platformele de success XPS si Latitude 6430u si redefineste laptopul de business prin fiabilitate, design deosebit si prin functiile sale de securitate si administrare. Prin crearea seriilor Latitude 5000 si 3000, ne adresam fortei dinamice de munca din prezent, care va avea acces usor la tehnica de calcul din clasa business.”

Securitate maxima, administrare usoara si fiabilitate deosebita

Dell ofera cele mai sigure laptopuri din gama Commercial, iar modelele Latitude 12 si 14  din seria 7000 sunt cele mai sigure ultrabook-uri din lume datorita solutiilor complexe Dell Data Protection, care asigura protectia datelor, criptare completa, autentificare avansata si preventie malware de ultima ora. Proiectate pentru a ajuta la economisirea de timp si bani, PC-urile Dell din gama Commercial sunt cele mai usor de administrat din industria IT. Ele beneficiaza de extensii Intel vPro pentru operarea de la distanta a BIOS-ului si stergerea hard drive-ului chiar si atunci cand calculatoarele sunt inchise, datorita programelor automate Dell de implementare, monitorizare si actualizare a sistemelor.

Pasiunea Dell pentru fiabilitate este perfect redata de familia de PC-uri Latitude din gama Commercial. Fiecare ultrabook si laptop Latitude este realizat folosindu-se cele mai bune materiale: aluminiu slefuit, aliaj de magneziu, balamale rezistente de otel, fibre de carbon intretesute, baza acoperita cu pulbere rezistenta si tastaturi rezistente la varsarea de lichide. In plus, toate ecranele tactile Dell ofera experiente vizuale optime, sensibilitate la atingere, luminozitate si durabilitate. Seriile Latitude 7000, 5000 si 3000 sunt dotate cu Corning® Gorilla® Glass NBT™, care este de zece ori mai rezistenta la zgarieturi decat sticla calcosodica, materialul predominant folosit pentru ecranele de laptop. Laptopurile Latitude sunt dotate cu amortizoare de soc StrikeZone™, izolatie de cauciuc pentru hard disk si tehnologie Fast Response Free-Fall, care detecteaza caderea echipamentului. Cu ultimele trei generatii de produse, familia Latitude si-a depasit net competitia in testele de durabilitate MIL-STD 810G.

Noile serii Latitude 7000, 5000 si 3000: sigure, usor de administrat, fiabile si elegante

Din seria Latitude 7000, bazata pe produse elegante si puternice, fac parte cele mai sigure si usor de administrat ultrabook-uri, caracterizate prin maxima mobilitate si fiabilitate de exceptie. Considerate a fi ultrabook-urile indragite atat de profesionistii din IT cat si de utilizatorii finali si echipate cu procesoare Intel de mic voltaj, aceste ultrabook-uri frumoase, usoare si subtiri redefinesc complet conceptul de laptop de business.

Caracteristici ale ultrabook-urilor Dell din seria Latitude 7000:
·   Mobilitate maxima, modelul de 12 inch avand o grosime de doar 20 mm si 1.3 kilograme
·   Usurinta in administrare datorata extensiilor Intel vPro si a programelor automate care se conecteaza la Microsoft System Center si Dell KACE
·   Cele mai sigure ultrabook-uri din lume, dotate cu cele mai bune solutii de securitate – criptare completa, autentificare avansata, protectie malware dintr-o singura sursa, si cel mai inalt nivel de certificare FIPS-140-2 (nivel 3) pentru codare
·   Proiectate pentru fiabilitate, supuse la numeroase teste de rezistenta si fabricate din materiale premium ca aluminiu, carcasa Tri-Metal si ecran Corning Gorilla Glass NBT, care ofera protectie impotriva zgarieturilor si a impactelor si luminozitate optima
·   Singurul ultrabook de business proiectat sa fie compatibil cu dispozitivele de andocare actuale din seria Latitude E.
·   Dotate cu inovativele dispozitive de andocare wireless WiGig, ultrabook-urile Dell sunt primele echipamente care permit conectarea monitorului sau a perifericelor fara cabluri.

In completarea gamei, alaturi de ultrabook-urile Latitude 7000 vin noile serii de laptopuri Latitude 5000 si 3000, concepute pentru a ajuta companiile de toate marimile sa beneficieze de notebook-uri sigure, fiabile si usor de administrat. Latitude 14 si Latitude 15 din seria 5000 vin in intampinarea nevoilor angajatilor, cu diagonale variind intre 14.1 inch si 15.6 inch, si caracteristici precum:
·   Mobilitate crescuta datorata procesoarelor Intel de voltaj mic, care pot ajunge la versiunea Core i7, care extind durata de viata a bateriei; putere de procesare sporita si experienta vizuala de calitate prin folosirea placilor grafice dedicate si optiuni de SSD sau Solid State Hybrid Drive (SSHD).
·   Ecran Corning Gorilla Glass NBT pentru protectie impotriva zgarieturilor si a loviturilor si luminozitate optima.
·   Wireless LAN, Bluetooth si bandă largă pentru date mobile pentru a beneficia de mobilitate si conectivitate oriunde; microfon si camera web HD pentru comunicare eficienta.
·   Compatibilitate cu dispozitivele de andocare din familia Latitude E pentru conectare facila cu performantele monitoare Dell sau cu tastaturi si mousi wireless.

Seria Latitude 3000 este cea mai noua gama de laptopuri entry-level de la Dell, destinate studentilor si  companiilor mici. Caracteristicile laptopurilor Latitude 14 si 15 din seria 3000:
·  Au sasiuri rezistente si sigure, care au fost supuse testelor HALT (Highly Accelerated Life Testing), inclusiv testarea balamalelor, a tastaturii si a socurilor.
·  Beneficiaza de procesoare Intel Core din generatia 4, dotate cu tehnologie Turbo Mode pentru procesarea rapida a datelor.
·  Au placi grafice dedicate cu pana la 2GB memorie video, pentru putere sporita de procesare si experiente vizuale de calitate.
·  Sunt subtiri (intre 21 si 25 mm) si usoare (incepand de la 2 kg), asigurand o mobilitate excelenta.
·  Au ecrane LCD Anti-Glare cu diagonale intre 14 si 15.6 inch, care ofera o imagine de calitate si optiuni de display tactil.
·   Sunt echipate cu microfon si camera web HD pentru comunicare de calitate.