Asigura o performanta si o claritate excelenta pentru o experienta de vizionare impresionanta - UP3214Q si U2414H

Noile monitoare Dell UltraSharp

Dell a adaugat doua noi modele UltraSharp liniei sale de monitoare premiate. Utilizatorii se pot bucura acum de o experienta de vizionare fenomenala cu monitorul Dell UltraSharp 32 (UP3214Q), in timp ce monitorul Dell UltraSharp 24 (U2414H) asigura o suprafata de vizionare aproape fara margini, excelenta pentru un aranjament multi-monitor.

Cel mai mare monitor Dell, UltraSharp 32 (UP3214Q), asigura o redare clara, cu rezolutie Ultra HD 3840×2160 si cu densitate mare a pixelilor, pe un ecran mare, de  31.5”. UltraSharp 32 permite utilizatorilor sa lucreze multi-tasking si sa vizualizeze aplicatii multiple, una langa alta, sporind productivitatea. Unghiul de vizualizare ultra-larg, de 176°/176°, asigura perceptia corecta a imaginilor si a culorilor din diverse locatii fata de ecran.

Caracteristica Dell PremierColor, prezenta la UP3214Q, asigura tot ce le trebuie profesionistilor pentru care este importanta culoarea: culori consistente, precise, calibrate cu deltaE<2 pentru o setare rapida, suport pentru standardele de culoare din industrie, ajustari de culoare facute de utilizator si o adancime de culoare excelenta, de pana la 1.07 miliarde culori, ce permite redarea in detaliu chiar si in zonele intunecate. Acest monitor este perfect pentru utilizatorii profesionali, precum designerii grafici, video si de jocuri, utilizatorii de CAD/CAM, fotografii si cei care au nevoie de monitoare de inalta performanta pentru precizie si controlul culorii.
 
Monitorul Dell UltraSharp 24 (U2414H) are cea mai subtire margine, de numai 6.05mm, permitand un aranjament multi-monitor aproape continuu. Monitorul poate pivota, de asemenea, 90 de grade in sens orar sau anti-orar, pentru mai multa flexibilitate a modului de vizionare. Asigura o deosebita redare a detaliilor de culoare, intr-o gama de 16.77 milioane de culori acoperind 96% sRGB, o claritate superba, cu rezolutie Full HD 1920×1080 si un unghi de vizualizare larg, de 178°/178°.  Dell UltraSharp 24 dispune si de o gama larga de porturi digitale pentru o conectare facila atat cu PC-ul, cat si cu smartphone-uri si tablete.

Asemenea tuturor monitoarelor Dell UltraSharp, U2414H si UP3214Q sunt produse care prezinta incredere si sunt eficiente eco datorita Premium Panel Guarantee, Advanced Exchange Service si a respectarii celor mai recente standarde de functionare si de mediu.