Noile laptop-uri Inspiron si echipamente all-in-one Inspiron 23

Dell lanseaza noile modele din seria Inspiron

 

  • Laptop-urile Inspiron din Seria 7000 aduc experienta de utilizare a unui Inspiron la cel mai inalt nivel de pana acum, fiind o combinatie unica intre utilizarea unor materiale deosebite, designul subtire, cu colturi rotunjite si inalta performanta.
  • Modelele Inspiron 11 din Seria 3000 reprezinta o alegere inspirata si accesibila pentru un ultraportabil cu greutate redusa si cu durata exceptionala de viata a bateriei.
  • Inspiron 23, cel mai subtire sistem all-in-one din lume de 23 de inch, permite economisirea spatiului de pe birou, datorita designului sau compact, fiind totodata si foarte elegant.
     

Dell anunta actualizarea portofoliului de produse Inspiron cu multe modele noi de laptop-uri si de sisteme all-in-one, care vor fi cu siguranta in wish-list-ul multor utilizatori. Noile echipamente cu ecran tactil ofera acea tehnologie care permite utilizatorului sa ramana mereu conectat, fie ca aleg laptop-urile cele mai performante din Seria 7000 – linia Inspiron cu cele mai subtiri si mai puternice laptop-uri Dell – sau modelele ultraportabile din gama Inspiron 11 Seria 3000, cu un design subtire si cu o durata exceptionala de viata a bateriei. Pentru cei care au nevoie de un PC care sa ocupe putin spatiu si care sa fie totodata performant si elegant, solutia consta in sistemele all-in-one din gama Inspiron 23 echipate cu un suport complet articulat si cu ecran tactil pentru 10 degete. Continuand traditia de a oferi tehnologie de ultima ora, usor de utilizat si accesibila, aceste noi produse din portofoliul Inspiron ridica semnificativ stacheta in zona calculatoarelor personale elegante cu un pret accesibil.

“Utilizatorii de astazi cauta PC-uri care nu sunt doar fiabile si usor de utilizat, ci care dispun si de caracteristicile dorite intr-un design performant si subtire”, a declarat Ray Wah, vice-presedinte Dell Consumer PC Group. „Credem ca este cea mai buna serie de produse Inspiron de pana acum si suntem foarte mandri de valoarea extraordinara pe care o oferim clientilor nostri.”

 

Laptop-urile Inspiron din Seria 7000 – cele mai subtiri si mai puternice, care asigura experienta de utilizare a unui Inspiron la cel mai inalt nivel de pana acum

Laptop-urile Inspiron din Seria 7000 ofera performante inalte intr-o structura subtire si eleganta. Cu muchii taiate oblic cu diamant si cu structura de aluminiu forjat, laptop-urile Seriei 7000 atrag privirile si sugereaza robustete. Toate laptop-urile acestei serii sunt echipate cu ecran tactil pentru 10 degete, cu tehnologie de ultima ora Corning Gorilla Glass NBT pentru durabilitate sporita. Modelele Inspiron 14 si 15 pot fi echipate in mod optional cu ecrane tactile Full HD, 300-nlt, care au cu 97% mai multi pixeli decat in ecranele HD si unghiuri de vizualizare de 160 de grade, dublu fata de cele cu HD standard. Aceste notebook-uri au tastatura backlit ca dotare standard, pentru o utilizare confortabila in conditiile unei iluminari ambientale reduse. Pot asigura o eficienta sporita prin intermediul procesoarelor optionale Intel Core i5 si i7 din a 4-a generatie Intel (Haswell) sau a optiunilor pentru SSD-uri (Inspiron 15 si Inspiron 17), care permit cresterea vitezei de bootare si de incarcare a aplicatiilor.

Inspiron 14 este o solutie foarte buna pentru cei care calatoresc mult, datorita bateriei cu o durata functionare de pana la 8 ore si 52 de minute. Notebook-ul incape lejer intr-o husa sau intr-o geanta, datorita designului sau ultra-subtire de 15.3 mm, cu 27% mai putin decat la predecesorului sau, Inspiron 14z. Inspiron 15 reprezinta combinatia perfecta intre portabilitate si performanta, avand o grosime de sub 1 inch, un ecran generos de 15.6 inch si o baterie care tine pana la 7 ore si 24 de minute. Iar Inspiron 17, cu o grosime cu putin peste un inch (1.1 inch), este echipat in mod standard cu o unitate optica si ecran tactil, facand din el o varianta optima de inlocuire a PC-ului de tip desktop cu un centru de divertisment mobil.

In concordanta cu implicarea Dell in protejarea mediului, notebook-urile Inspiron din Seria 7000 sunt primele la care se folosesc paiele de grau in cadrul ambalajului.  Acestea sunt reziduurile ramase in urma recoltarii si sunt adesea arse de fermieri. Prin utilizarea cartonului ondulat care are in componenta circa 15% paie din grau, Dell contribuie la reducerea emisiei de carbon si sustine dezvoltarea industriilor adiacente, mentinandu-si angajamentul fata de protejarea mediului inconjurator.
 

 

Inspiron 11  Seria 3000 – ultra-portabilitate, placerea atingerii si familiaritatea unei tastaturi

Indiferent daca purtati un rucsac la facultate sau in calatoriile prin oras, laptop-urile Inspiron 11 din Seria 3000 reprezinta o alegere potrivita, fiind varianta ultra-portabila ideala pentru cei aflati mereu pe drum. Inspiron 11 beneficiaza de un ecran tactil capacitiv de 11.6 inch pentru 10 degete si de  microfoane dual-array cu tehnologie de reducere a zgomotului de fond, prin care se pot purta  conversatii pe net incredibil de clare, chiar si in spatii deschise. Cu o grosime de 0.83 inch (21.2 mm),  greutate incepand de la doar 1.36 Kg si cu baterie cu o durata de viata de 8 ore si 20 de minute, Inspiron 11 este alegerea perfecta atat pentru divertisment cat si pentru productivitate pentru cei care au nevoie de multa mobilitate.

Pentru a extinde posibilitatile de utilizare si performantele laptop-urilor Inspiron 11 Seria 3000 sau a celor din Seria 7000, Dell recomanda o serie de accesorii. Protejati-va investitia facuta in laptop utilizand o geanta sau un rucsac Dell. Un mouse wireless face navigare pe net mai usoara. Iar pentru a transforma un notebook Inspiron intr-un sistem de tip desktop traditional, puteti utiliza un sistem docking, un monitor, o tastatura wireless si un mouse de la Dell.
 

 

Inspiron 23  – Salvati spatiu pe birou cu ajutorul celui mai subtire sistem PC all-in-one de 23 de inch

Inspiron 23, cel mai nou produs din portofoliul all-in-one de la Dell, este un echipament cu functionalitati complete, cu un design superb si extrem de subtire. Cu un ecran Full HD touch, pentru 10 degete, Inspiron 23 dispune de un stand articulat care permite o exploatare extrem de intuitiva a capabilitatilor oferite de sistemul de operare Windows 8. Utilizatorul poate inclina ecranul in diferite pozitii pentru a folosi cu usurinta capacitatile tactile ale ecranului sau il poate chiar aseza culcat. Inspiron 23 este o optiune perfecta atat pentru biroul de acasa cat si pentru sufragerie, asigurand puterea de procesare necesara, posibilitati multiple de divertisment si incadrandu-se perfect in ambianta inconjuratoare datorita designului sau atractiv si subtire.