Soluţiile convergente Dell (septembrie)

Dell Solutions Broadcasts – Septembrie-Octombrie

**  Soluţiile convergente Dell
23 septembrie, ora 12:00
Durata: 60 de minute
Limba: engleză

Participaţi la acest webcast despre abordarea revoluţionară a companiei Dell asupra soluţiilor de calcul convergente din clasa pentru întreprinderi şi aflaţi mai multe despre strategia noastră, precum şi despre proprietatea intelectuală unică, de vârf în domeniu, gestionarea unificată şi hiperconvergenţa oferite de către compania Dell. Singura soluţie creată cu adevărat pentru era definirii prin software.

Aflaţi mai multe:
*  despre punctul nostru de vedere, despre cum oferă compania Dell proprietate intelectuală unică, de vârf în domeniu, pentru soluţiile convergente şi despre ce avantaje puteţi avea ca partener;
*  despre cum să poziţionaţi şi să vindeţi soluţiile convergente Dell către clienţii dvs.;
*  despre instrumentele, stimulentele, materialele de marketing, resursele de vânzări şi cele tehnice disponibile pentru parteneri.

** Lansarea celui de-al patrulea val de servere Dell PowerEdge din a 13-a generaţie
28 octombrie, ora 12:00
Durata: 60 de minute
Limba: engleză

Serverele Dell™ PowerEdge™ din a 13-a generaţie contribuie la simplificarea şi automatizarea operaţiunilor cu ajutorul unor platforme flexibile, concepute cu cea mai largă gamă de soluţii de monitorizare încorporate în fiecare server.  Aflaţi cum se compară aceste servere cu cele din generaţia anterioară, cum se poziţionează faţă de serverele oferite de companiile concurente şi ce categorii de clienţi trebuie vizate. Aflaţi şi despre toate materialele excelente, avantajele pentru parteneri şi stimulentele disponibile pentru dvs. la serverele noastre din a 13-a generaţie.