Dell isi extinde oferta de monitoare cu noile modele LED optimizate pentru utilizarea continutului multimedia

 

Dell a anuntat ca isi extinde in continuare portofoliul de monitoare cu noi modele LED special construite pentru a aduce multimedia in vietile noastre prin intermediul ecranelor optimizate pentru redarea filmelor, pentru jocuri si editare.

Prin introducerea a opt noi monitoare LED Dell a lansat o gama completa de produse reproiectate, in seriile Studio consumer, commercial entry si professional. Special concepute pentru redarea si crearea de continut digital de calitate, noile monitoare raspund cerintelor consumatorilor ale caror universuri sunt din ce in ce mai mult digitale, tehnologia fiind modalitatea lor principala pentru divertisment. Mai tarziu in toamna aceasta Dell va introduce pe piata un nou monitor touch, primul monitor multi-touch de 21.5 inch cu tehnologie IPS, care ofera unghiuri de vizionare mai mari si o reproducere mai buna a culorilor.
 

“Conform BBC Research, se asteapta ca livrarile globale de monitoare LED sa creasca enorm pana in 2014, cu o valoare estimata de 1,5 miliarde US$”, a precizat dl Scott Crawley GM, Consumer & SMB Software and Peripherals la Dell. “Noile noastre monitoare LED ajuta clientii nostri sa fie in pas cu evolutia in domeniu, sa se bucure de multimedia intr-un mod exceptional pe baza unor produse construite pentru un consum mic de energie.”
 
Eco-Conscious, High-Definition: disponibile in formatul de 22 inch (ST2220), 23 inch (ST2320) si 24 ich (ST2420), noile monitoare Dell LED Studio sunt construite pentru a satisface clientii care redau sau creaza continut digital de calitate, asigurand poze calitate cinematica pe baza carora experienta de vizualizare a filmelor, de joc si de editare a imaginilor este deosebita. In plus, monitoarele sunt astfel concepute astfel incat sa corespunda standardelor inalte din industrie – conformitate cu ENERGY STAR 5.0 si materiale prietenoase cu mediul – standarde care asigura reducerea consumului energetic fara compromiterea performantelor.

Despre Dell

Dell Inc. (NASDAQ: DELL) ii asculta pe clienti si ofera tehnologia si serviciile inovative de care au nevoie si pe care acestia le apreciaza. Monitoarele Dell sunt disponibile direct la Dell sau la cei peste 50.000 de parteneri ai sai din intreaga lume. Pentru mai multe informatii vizitati www.dell.com.