Programul Dell de stimulente pentru parteneri – un trimestru extrem de benefic

 

Succesul extraordinar al programului Dell de stimulente pentru consumatori din trimestrul trei (august – octombrie) a condus la prelungirea si la imbunatatirea acestuia in trimestrul patru (noiembrie 2010 – ianuarie 2011).
 

Participarea in orice tara eligibila este permisa numai partenerilor care sunt inregistrati in mod corespunzator, respectand intocmai procedurile programului. Prin urmare fircare firma trebuie sa fie familiarizata cu acestea pentru a se asigura ca fiecare vanzare efectuata este luata in calcul la stabilirea punctajului final pentru stimulente.
 

  • Trebuie sa va inregistrati ca partener, sa fiti acceptat pe portalul Dell PartnerDirect si sa obtineti ID-ul dumneavoastra Dell Partner.
     
  • Pentru a fi inclus trebuie, de asemenea, sa va autentificati pe portal si sa acceptati trimestrial programul de stimulente.
     
  • Trebuie sa va asigurati ca distribuitorul dumneavoastra cunoaste ID-ul Dell Partner si ca il inregistreaza de fiecare data cand efectuati o achizitie eligibila.
     
  • La sfarsitul trimestrului stimulentele vor fi calculate si creditele vor fi transferate de catre distribuitorul dumneavoastra.
Succesul continuu al programului de stimulante reprezinta doar o parte din beneficiile obtinute cu Dell. Cu tot mai multe produse interesante, initiative de marketing bine finantate si cu un program simplificat PartnerDirect aveti acum mai multe motive ca oricand sa va bucurati ca lucrati in parteneriat cu Dell.

Pentru a afla mai multe despre programul de stimulente din acest trimestru vizitati website-ul www.dell.com/partnerdirect. Pentru detalii si conditii vizitati sectiunea “Incentives (Stimulente)” din cadrul “1DD – Consumer Partner Tools” (“1DD – instrumente pentru partener”). Daca aveti intrebari sau comentarii puteti sa contactati direct echipa de distributie Dell la adresa dell_partner_support@dell.com.

Pentru a accesa website-ul Dell PartnerDirect faceti click aici <<

Pentru a descarca ghidul Dell Portal Registration faceti click aici <<

Pentru a descarca T2 Rewards  Incentives Partner User Guide faceti click aici <<