Programul Dell de recompensare pentru distribuitorii de nivel 2, de generatie viitoare

 

La 1 februarie 2010, Dell intentioneaza sa lanseze programul de recompensare pentru distribuitorii de nivel 2, de generaţie viitoare.

 

Noul program de recompensare va fi accesat direct din portalul PartnerDirect si se va baza pe datele despre vanzari furnizate de ASBIS Romania.

 

Programul se va desfasura trimestrial si toti partenerii de nivel 2 eligibili vor primi un e-mail prin care vor fi invitati sa participe. Apoi, vi se va solicita sa va conectati la portalul PartnerDirect si sa acceptati programul de recompensare (inclusiv termenii si conditiile) pentru trimestrul respectiv. Valoarea potentiala a recompenselor va fi calculata in functie de datele despre vanzari furnizate de catre ASBIS Romania.

 

Detaliile complete despre program, cum ar fi produsele eligibile, valoarea recompenselor şi pragurile pentru trimestrul respectiv, pot fi consultate online prin portalul pentru parteneri. Partenerii de nivel 2 îşi vor putea monitoriza realizările pe parcursul trimestrului. La sfârşitul trimestrului, recmpensele vor fi calculate, apoi trimise partenerilor pentru validare. După ce partenerii de nivel 2 acceptă valoarea recompenselor aferente trimestrului respectiv, atunci când este cazul, Dell va trimite creditele prin intermediul ASBIS Romania care vor trimite creditele/plăţile direct partenerilor de nivel 2 eligibili.

 

Inregistrarea in Dell PartnerDirect

Pentru a participa la acest program, trebuie să fiţi înregistrat ca partener Dell pe portalul Dell PartnerDirect. Inregistrati-va, dacă nu sunteti deja inregistrati, si comunicati-ne codul de identificare pentru firma Dvs pentru a putea asigura transferul de informatii catre Dell in bune conditii.
Accesati www.dellpartnerdirect.com.

 

Eligibilitate

Pentru a fi eligibil pentru participarea la noul program de recompensare şi pentru a îndeplini condiţiile pentru recompensele pentru produsele valide achiziţionate, este esenţial:

 

 

1.

Să fiti siguri ca persoana de vanzari de la ASBIS Romania cunoaste codul Dvs. unic de identificare a partenerilor Dell şi că acesta este înregistrat pentru achiziţiile Dvs. în rapoartele de vânzare ale distribuitorului, furnizate către Dell.

Va rugam sa ne trimiteti codul de identificare Dell pentru firma Dvs catre persoana de vanzari de la ASBIS Romania cu care lucrati in mod curent sau catre sales@asbis.ro.

 

 

Codul de identificare a partenerilor Dell este un număr de identificare unic pentru compania Dvs. şi va permite companiei Dell să îşi identifice partenerii, să monitorizeze comunicările, precum şi participarea partenerilor, la programele principale de distribuţie. Partenerii îşi pot vizualiza codul de identificare a partenerilor Dell după ce se conectează pe portalul PartnerDirect din secţiunea Welcome Profile din pagina principală.

 

 

Nu puteţi reclama recompensele retrospectiv şi, prin urmare, este esenţial să vă asiguraţi că Distribuitorul v-a înregistrat codul valid de identificare a partenerilor Dell pentru a-l include în rapoartele săptămânale.

 

2.

Să vă conectaţi pe portal şi să acceptaţi programul de recompensare trimestrial pentru a fi inclus în program. După lansarea programului, veţi primi un e-mail prin care veţi fi invitat să participaţi. Este esenţial să vă conectaţi la portal şi să acceptaţi programul imediat. Link-ul către secţiunea de stimulente poate fi găsit în secţiunea Welcome de pe pagina principală, sub Business Tools.

 

Pentru mai multe detalii şi pentru condiţii, vizitaţi pagina programului de recompensare de pe portalul pentru parteneri Dell WWW.DELL.COM/PartnerDirect

 

Pentru informatii suplimentare

Sorin Calin, Product Manager – sorin@asbis.ro, telefon 021 337 1099 sau 0751 300 403. 

Daca doriti sa fiti contactat de noi pentru mai multe informatii despre program sau despre oferta si produsele Dell faceti click aici>>

Pentru vizualiza produse Dell din oferta ASBIS faceti click aici >>

Pentru a comanda produse Dell in ASBIS B2B Marketplace faceti click aici >>