Noile laptop-uri Vostro™ echipate cu procesoare Intel® Core™ din generatia a 2-a

        CUMPARATI

 

Vostro 3350 – Productivitate mobila, colaborare usoara

Te bucuri de mobilitatea de care ai nevoie in activitatea pe care o desfasori fara a sacrifica puterea de calcul care iti este necesara. Laptop-ul Vostro™ 3350 cu ecran de 13 inch a fost creat special pentru firmele mici; este rezistent, usor, te ajuta sa ramai conectat cu afacerea ta si in controlul ei, toate acestea cu un laptop stilat.

 

Vostro 3550 – Ori de cate ori el este activ si tu esti activ – si viceversa

Construit pentru firmele mici, laptop-ul Vostro™ 3550 dispune de toate acele caracteristici de care ai nevoie pentru a te mentine conectat si in controlul afacerii tale. Ecranul sau de 15.6 inch iti ofera confort in utilizare fara a compromite necesitatile legate de mobilitate. Vostro™ 3550 este echipat cu 4GB de memorie si cu un hard-disc de capacitate mai mare.

 

Vostro 3750 – Putere serioasa pentru o firma serioasa

Realizat special pentru afacerile mici, laptop-ul Vostro™ 3750 este solutia pentru inlocuirea PC-ului desktop. Sofisticat, puternic, cu un ecran de 17.3 inch HD acest laptop te ajuta sa fii conectat la afacerea ta si in controlul ei.

 

Da putere afacerii tale

Activitatea pe care o desfasori are nevoie de putere. De viteza si de performanta. Laptop-urile Vostro reprezinta o solutie de business cu toate caracteristicile necesare – un mix de putere si portabilitate, fara compromisuri.

  • Depaseste-ti competitia: Functionare multitasking fara intreruperi si viteza mare datorita memoriei DDR3. Treci la nivelul urmator al business-ului tau beneficiind de performantele noilor procesoare  Intel® Core™ din generatia a 2-a ce echipeaza laptop-urile Vostro.
  • Componenta grafica mai inteligenta: Iti sporesti performanta grafica si iti optimizezi durata de viata a bateriei prin Switchable Graphics Technology. Cand nu este nevoie de multa putere laptop-ul trece, in mod automat, pe componenta grafica inteligenta Intel asigurand mai multa performanta pana la urmatoarea reincarcare a bateriei.  
  • Transfer de date mai rapid: Uneori afacerea ta nu poate sa astepte, deci tu de ce ai face-o? Cele doua porturi USB 3.0 asigura transferuri de pana la 10 ori mai rapide ca in cazul USB 2.0. In plus, laptop-urile Vostro dispun de conectivitate Bluetooth® 3.0 care asigura transferuri de pana la 24 Mbps, permitand mutarea fisierelor mari in cateva secunde.


Facute sa dureze

Construite cu balamale metalice, mai late si rezistente si avand carcase de aluminiu (disponibile in variantele Lucerne Red, Brisbane Bronze si Aberdeen Silver) laptop-urile Vostro reprezinta o investitie inteligenta pe termen lung pentru afacerea ta.
 

Colaboreaza cu altii de pe drum
Participi la sedintele tale cu ajutorul webcam-ului HD, a microfoanelor digitale cu reducerea zgomotului ambiental, Skype preinstalat si a software-ului SRS Premium Voice Pro pentru colaborare la cel mai inalt nivel.
 

Productivitate in orice moment
Lucrezi oricand vrei tu – ziua sau noaptea – cu o tastatura iluminata optionala si beneficiezi timp de lucru suplimentar cu o baterie de 9 celule optionala.