Edgecore Networks a dezvăluit cea mai recentă gamă de acces points, inaugurând o nouă eră a tehnologiei Wi-Fi 6 și Wi-Fi 6E

Edgecore Networks a dezvăluit cea mai recentă gamă de acces points, inaugurând o nouă eră a tehnologiei Wi-Fi 6 și Wi-Fi 6E

Cele mai recente produse intrate în portofoliul AP Edgecore — EAP111, OAP101, OAP102 și OAP101-6E — permit furnizorilor de servicii gestionate (MSP) și furnizorilor de servicii de internet (ISP) să exploreze o gamă extinsă de aplicații.

Edgecore Networks a lansat cea mai recentă gamă de acces points, întruchipând conceptul de reziliență, ce include EAP111, OAP101, OAP102, precum și un punct de acces Wi-Fi 6E: OAP101-6E. Imaginați-vă o soluție Wi-Fi adaptată pentru a răspunde cerințelor unui mediu în continuă evoluție, și chiar să le poată depăși . Prezentând conceptul de conectivitate robustă Wi-Fi 6 și Wi-Fi 6E, Edgecore Wi-Fi își amplifică suita de acces points, concepute pentru a face față oricărui mediu.

Edgecore redefinește limitele soluțiilor Wi-Fi 6, oferind utilizatorilor o adaptabilitate sporită la mediul înconjurător, asigurând conexiuni stabile și de mare viteză chiar și în cele mai imprevizibile scenarii. Această adaptabilitate se dovedește indispensabilă pentru ISP-uri, MSP-uri și diferiți utilizatori din industrie însărcinați cu implementarea rețelelor Wi-Fi în diverse peisaje.

EAP111, un acces point Wi-Fi 6 2×2 MU-MIMO, se mândrește cu o rată de date agregată impresionantă de până la 3 Gbps. Dotat cu radio Bluetooth Low Energy (BLE) și ZigBee pentru aplicații IoT, designul inovator al lui EAP111, cu o carcasă cu rating IP55, se potrivește utilizării fără probleme atât în ​​interior, cât și în exterior.

Pentru scenarii în aer liber, OAP101 și OAP102, acces points Wi-Fi 6 cu 2×2 MU-MIMO, oferă performanțe robuste. OAP102 merge și mai departe, acceptând 4 x 4 MU-MIMO pentru canalul de 5 GHz. Conceput pentru a rezista la condiții meteorologice dure în medii exterioare și industriale, atât OAP101, cât și OAP102 dispun de carcase cu clasificare IP66 și IP68, rezistente la rugină și la o gamă largă de valori ale temperaturii.

OAP101-6E atrage atenția ca un acces point pentru exterior Wi-Fi 6E 2×2 MU-MIMO tri-band, valorificând potențialul spectrului de 6 GHz. Proiectat pentru a rezista la condiții meteorologice dificile, are o carcasă cu clasificare IP66 și IP68 rezistentă la rugină și o gamă remarcabil de largă de valori ale temperaturii. Pe ploaie, vânt sau zăpadă, utilizatorii se pot baza pe o conectivitate consistentă și fiabilă.

Wi-Fi 6E înseamnă un salt substanțial de la Wi-Fi 6, oferind canale exclusive pentru performanțe wireless îmbunătățite. Cu OAP101-6E, furnizorii de servicii pot optimiza utilizarea canalului, oferind o viteză îmbunătățită.