AMD extinde familia de procesoare desktop AMD Ryzen ™ din Generația a 3-a

Mai multe performanțe. Mai multă fiabilitate.

Cumpara online

Cumpara acum >>

AMD a anunțat noi produse pentru familia de procesoare desktop AMD Ryzen din Generația a -3-a , procesoarele AMD Ryzen ™ 3 3100 și AMD Ryzen ™ 3 3300X și chipsetul AMD B550 pentru Socket AM4, concepute pentru procesoarele desktop AMD Ryzen din Generația a -3-a cu peste 60 de proiecte în dezvoltare. Profitând de portofoliul de tehnologii AMD de talie mondială, aceste noi procesoare de birou Ryzen 3 aduc arhitectura de bază „Zen 2” pentru oamenii de afaceri, jucătorii și creatorii din întreaga lume, folosind tehnologia simultană Multi-Threading (SMT) pentru o productivitate crescută. Cu dublul thread-urilor, de două ori lățimea de bandă și o selecție largă de plăci de bază în dezvoltare, chipsetul AMD B550 și procesoarele desktop Ryzen 3 oferă soluția ideală de procesare.

 

„Jocurile și aplicațiile devin din ce în ce mai solicitante, iar utilizatorii solicită tot mai mult de la calculatoarele lor”, a spus Saeid Moshkelani, vicepreședinte senior și director general. „AMD s-a angajat să ofere soluții care să satisfacă și să depășească aceste cerințe pentru toate nivelurile de calcul. Odată cu adăugarea acestor noi procesoare desktop Ryzen 3, continuăm acest angajament cu clienții noștri de gaming. Am dus performanțele la un nivel superior, dublând thread-urile procesoarelor noastre Ryzen 3 pentru experiențe de jocuri și multitasking de cea mai bună calitate. "

 

AMD Ryzen 3 3100 și AMD Ryzen 3 3300X
Continuând să-și demonstreze leadershipul în categoria desktop pentru consumatori, AMD Ryzen 3 3100 și AMD Ryzen 3 3300X reprezintă cele mai rapide procesoare desktop AMD Ryzen 31, aducând performanțe desktop de talie mondială pentru jucătorii principali. De asemenea, aceștia susțin angajamentul AMD de a îmbunătăți performanța și tehnologiile procesorului pentru consumatori, activând SMT pe un procesor desktop Ryzen 3 pentru prima dată.

 

Procesoarele profită de cei 18 MB de memorie cache, oferind o reducere dramatică a latenței memoriei, ceea ce înseamnă o performanță de joc mai lină și mai rapidă pentru framerate-uri mari în jocurile cu CPU. Mai mult, cu patru nuclee, opt thread-uri și tehnologie AMD SMT, noile procesoare Ryzen 3 oferă performanța incredibilă de care au nevoie consumatorii.

 

MODEL NUCLEE/ THREAD-URI TDP2 (Watts) BOOST3/BAZA FRECV. (GHz) TOTAL CACHE (MB)  PLATFORMĂ
AMD Ryzen™ 3 3300X 4C/8T 65 4.3/3.8 18 AM4
AMD Ryzen™ 3 3100 4C/8T 65 3.9/3.6 18 AM4

 

Contactați managerii ASBIS  din țara dumneavoastră pentru mai multe informații despre produsele AMD  Ryzen™. 

 

1. Testarea performanțelor AMD în 04/03/2020 utilizează un AMD Ryzen 3 3100 și Ryzen 3 2300X în următoarele jocuri la 1080p cu setări înalte: Deus Ex: Mankind Divided; Devil May Cry 5; GTA V; Side Meier’s Civilization VI; Shadow of the Tomb Raider; Counterstrike: Global Offensive; Assassin’s Creed Odessy; Terenurile de luptă ale jucătorului Necunoscut; Fortnite; și League of Legends; și în următoarele aplicații de referință: PassMark 10; 3DMark Timespy; PCMark 10; Kraken; 7-Zip; Cinebench; Veracrypt; Blender; Corona; vray; DaVinci Resolve; Adobe Premiere. Rezultatele pot varia. RZ3-117
2. Deși ambele sunt deseori măsurate în wați, este important să se facă distincția între watturile termice și cele electrice. Puterea termică pentru procesoare este transmisă prin intermediul puterii de proiectare termică (TDP). TDP este o valoare calculată care transmite o soluție termică adecvată pentru a realiza funcționarea prevăzută a unui procesor. Watt-urile electrice nu sunt o variabilă în calculul TDP. Prin proiectare, wații electrici pot varia la volumul de muncă și pot depăși wații termici. GD-109
3. Sporul maxim pentru procesoarele AMD Ryzen este frecvența maximă care poate fi obținută de un singur nucleu pe procesor care rulează o sarcină de lucru cu un singur filet. Sporul maxim va varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv, dar fără a se limita la: pasta termică; racire sistem; proiectare placă de bază și BIOS; cel mai recent driver de chipset AMD; și cele mai recente actualizări ale sistemului de operare. GD-150
4. Frecvența de bază este viteza aproximativă a ceasului procesorului unei sarcini de lucru tipice care rulează la TDP-ul standard al procesorului. GD-166.