Fujitsu a prezentat la CeBIT ultimele inovatii si solutii

          CUMPARA

Fujitsu a prezentat la CeBIT, ultimele inovatii si solutii, transformand sloganul – Reinventeaza IT-ul, Reinventeaza Afacerea – in realitate si oferindu-le clientilor sai accesul imediat la toate beneficiile cloud-ului si la cele mai noi tehnologii, de la centre de date pana la desktopuri portabile.

Rolf Schwirz, Chief Executive Officer la Fujitsu Technology Solutions: “Fujitsu e alaturi de clientii sai, creand tehnologiile care ii vor ajuta sa-si indeplineasca obiectivele de afaceri si ghidandu-i prin labirintul actualelor tendinte IT.”

PRIMERGY

Noua generatie de servere PRIMERGY x86 dual-socket, lansata la CeBIT, impune noi standarde in ceea ce priveste versatilitatea, scalabilitatea si raportul calitate/pret
*   PRIMERGY TX300 S7 – modelul de server tower, cu pret redus, fara a face rabat la calitate
*   PRIMERGY RX200 S7 – modelul de server rack 1U, ce ofera productivitate maxima 
*   PRIMERGY RX300 S7 – server rack versatil 
*   PRIMERGY RX350 S7 – capacitate de extindere maxima
*   PRIMERGY BX920 S3 – un server lamelar versatil si economic
*   PRIMERGY BX924 S3 – un server lamelar high-end, pentru cele mai solicitante dintre aplicatii

Detalii suplimentare

PRIMERGY RX300 S7 – Record in eficienta energetica! 

Proaspat lansatul model de server Fujitsu PRIMERGY RX300 S7, din noua generatie, stabileste noi obiective, obtinand un nou record mondial pentru servere cu un singur nod si fiind cel dintai care a depasit pragul de 5000 de ssj_ops/watt, impus de prestigiosul test SPECpower_ssj2008.1 Rezultatul evidentiaza intaietatea Fujitsu, prin familia PRIMERGY, in crearea serverelor cu cel mai redus consum energetic. Compania detine deja recorduri de eficienta energetica prin modelul PRIMERGY TX120 S2 si alte sisteme cu un singur procesor.

Detalii suplimentare

Magazinul pentru Solutii de Afaceri

La CeBIT, Fujitsu a prezentat cea mai importanta initiativa de acces la cloud din intreaga industrie software. Companiile de software care doresc să ajunga in cloud pentru a avea acces la noi clienti din întreaga lume au raspuns pozitiv initiativei de recrutare a Fujitsu pentru Magazinul de Solutii de Afaceri. Inscrierile la workshopurile live de la CeBIT au depasit de cinci ori numarul de locuri disponibile, iar Magazinul Fujitsu ofera deja peste 40 de aplicatii pentru cloud. Lansat la sfarsitul anului trecut, Magazinul dovedeste că Fujitsu este gata sa-si materializeze viziunea de a pune universul solutiilor pentru cloud la dispozitia tuturor companiilor, indiferent de dimensiuni. 
Magazinul pentru Solutii de Afaceri Fujitsu ofera deja o gama fara precedent de aplicatii de afaceri, disponibile in intreaga lume pe baza unui model de tipul “platesti cat folosesti”: optand pentru un astfel de model, clientii pot scapa de jugul licentelor si al platilor constante pentru mentenanta.

Detalii suplimentare

FlexFrame pentru solutii SAP® in medii Windows

Creat de Fujitsu in stransa colaborare cu Microsoft Corporation si perfect integrat aplicatiilor SAP, FlexFrame pentru Windows ruleaza pe serverele Fujitsu PRIMERGY x86 si pune la dispozitia clientilor o puternica unealta adaptativa de calcul. Crearea unei versiuni pentru Windows Server extinde semnificativ segmentul potential de piata al FlexFrame, deja utilizat de sute de companii in medii bazate pe Linux

Detalii suplimentare
 

Primul sistem pentru SAP® Business One

Fujitsu a lansat primul sistem din lume certificat pentru SAP® Business One, bazat pe platforma analitica SAP HANA®. Creat special pentru mari intreprinderi, dar şi pentru companiile mici si mijlocii ce ruleaza SAP Businesss One, sistemul Fujitsu asigura o solutie de infrastructura care sa asiste in gestionarea, consolidarea si obţinerea de beneficii de pe urma cantitatii crescande de date, oricat de numeroase ar fi sursele lor de origine.
Bazat pe tehnologia serverului Fujitsu PRIMERGY TX300 S6, acesta este cel mai nou dispozitiv din seria de oferte a Fujitsu in sprijinul SAP HANA, consolidand pozitia companiei ca partener strategic al tehnologiilor SAP HANA.

Detalii suplimentare