La Internet&Mobile World gasiti cea mai mare densitate de specialisti din IT si Digital care

Fujitsu partener al Internet & Mobile World

In perioada 9-10 Octombrie are loc, in cadrul Romexpo Bucuresti, Internet & Mobile World – cel mai mare eveniment B2B, dedicat solutiilor digitale, mobile si de software din Romania.

La Internet&Mobile World gasiti cea mai mare densitate de specialisti din IT si Digital care, asemenea Dvs, vin sa afle despre ce e nou, ultimele tendinte internationale si ce se poate implementa in proiectele lor incepand chiar de maine. La standul Fujitsu, din Pavilionul C1, veti avea ocazia sa testati desktop-uri virtuale, thin clients, statii grafice, echipamente cu tehnologia touch, notebook-uri performante, tablete si multe altele!

Pentru ca Fujitsu este partener al IMW, va oferim ocazia de a participa gratuit la doua prezentari sustinute de speakerii nostri, in cadrul carora vor fi prezentate cele mai noi tendinte din domeniul workplace:

•  "From virtualization to private cloud", sustinuta de Alexandru Simion – Technology Sales Consultant, Fujitsu, miercuri, 9 Octombrie, incepand cu orele 13.40

•  "Reshaping the Workplace", sustinuta de speakerul nostru – Markus Seifart, Social Media and Marketing Expert, Fujitsu, miercuri 9 Octombrie, incepand cu orele 15.00.

Pentru a beneficia de intrare gratuita, accesati link-ul http://www.imworld.ro/register/ si folositi codul invitatilor Fujitsu: FJS100.

Pentru instructiuni detaliate apasa aici.

Cateva detalii suplimentare despre Internet & Mobile World:
– 3 scene de conferinta pe 3 zone de interes (Marketing Technologies, Mobile and Apps si Business Software)
– track-uri speciale pentru profesionist IT si developeri
– 25+ speakeri internationali de top
– 70+ sesiuni inspirationale sustinute de companii precum Facebook, Google, Saatchi & Saatchi, Ineractive Solutions, AKQA sau SOMO, (vezi lista completa aici http://www.imworld.ro/agenda/day-1/) – 100+ dintre cele mai bune companii furnizoare de solutii digitale din Romania prezente cu stand
– Networking prin intermendiul platformei Connector cu 5000 de profesionisti din peste 20 industrii prezente in cadrul expo-conferintei