Continuand un parteneriat care dureaza de peste 20 de ani

Fujitsu si Oracle anunta disponibilitatea globala pentru serverele Fujitsu M10

Serverele Fujitsu M10 furnizeaza siguranta in exploatare, mainframe-class, disponibilitate si functionabilitate (RAS), gratie experientei de 60 de ani pe care Fujitsu o are in dezvoltarea mainframe, cu maxima scalabilitate pentru volume de lucru de misiune critica.

Serverele Fujitsu M10 scaleaza dinamic de la 1 la 64 de procesoare, intr-o arhitectura modulara cu CPU Activation la nivel core, care permite clientilor sa adauge cu usurinta resurse in Building Blocks pentru a face fata cerintelor unor volume de lucru variabile, fara insa a intrerupe functionarea aplicatiilor existente.

Beneficiind de tehnologie de ultima generatie, care include Software on Chip si Liquid Loop Cooling, serverele Fujitsu M10 furnizeaza configuratii de sistem foarte flexibile, atat cu partitionare fizica, cat si cu tehnologii de virtualizare built-in, fara costuri suplimentare, prin intermediul Oracle VM Server for SPARC si al Oracle Solaris Zones.

Serverele Fujitsu M10 suporta Oracle Solaris 10 si 11, iar prin intermediul Oracle Solaris Guarantee Program sunt compatibile binar cu toate serverele SPARC, actuale sau trecute, pentru o protectie suplimentara a investitiei.

“NTT DATA saluta sincer lansarea de catre Fujitsu a serverelor Fujitsu M10. Am evaluat si confirmat inalta perfomanta a Fujitsu M10, care deriva din tehnologia supercomputer de inalta perfomanta a Fujitsu. In ultimii ani, utilizarea informatiei a devenit un factor important, care poate decide succesul sau esecul business-ului nostru. Necesitatea procesarii cu mare viteza a unor cantitati mari de date, cum ar fi Big Data, creste in mod dramatic. Credem ca lansarea Fujitsu M10 ne ofera o solutie care inspira incredere pentru clientii nostri. Asteptam cu nerabdare sa acceleram si mai mult adoptarea serverelor Fujitsu M10 in infrastructura noastra IT, pentru a face fata erei Big Data cu capacitati de procesare de inalta performanta. Viitorul este plin de oportunitati pentru a extinde si mai mult functionalitatea si pentru a sustine astfel afacerile clientilor in noi moduri. NTT DATA va folosi noile tehnologii incluse in Fujitsu M10 pentru a avansa dezvoltarea de noi solutii IT, care, la randul lor, vor ajuta direct la cresterea afacerilor clientilor nostri”, a declarat Hiroshi Endo, Senior Vice President of Solution & Technology Company, NTT DATA Corporation.

"Fujitsu M10 furnizeaza performanta maxima, ceea ce permite clientilor sa isi imbunatateasca si mai mult competitivitatea prin decizii in timp real intr-o lume in permanenta schimbare”, a declarat Noriyuki Toyoki, Corporate Senior Vice President, Fujitsu. “Fujitsu M10 reprezinta angajamentul nostru de a aduce clientilor rezultate importante in era Big Data, ajutandu-i sa maximizeze ROI (Return On Investment) printr-o scalabilitate dinamica unica si o siguranta in exploatare, mainframe-class”, a mai precizat Toyoki.

“Oracle saluta sosirea noilor servere Fujitsu M10 in familia SPARC”, a declarat Edward Screven, Oracle Chief Corporate Architect. “Puternica colaborare dintre Oracle si Fujitsu exemplifica angajamentul Oracle de a obtine performanta maxima prin proiectarea de hardware si software care sa functioneze impreuna, in beneficiul clientilor”, a mai spus Screven.

Sursa: Agora.ro