SAPPHIRE HD 7950 primeşte cooler Vapor-X

 

SAPPHIRE Technology a anunţat un nou model HD 7950 Vapor-X la seria de plăci grafice bazată pe arhitectura internă GCN (Graphics Core Next) de la AMD.

CUMPARA

SAPPHIRE HD 7950 3GB editie Vapor-X beneficiază de majoritatea funcţiilor implementate pe ediţiile HD 7970 Vapor-X, dar la un preţ de pornire accesibil. Configuraţia de ieşiri Dual-link DVI-I, DVI-D, HDMI şi DisplayPort este potrivită pentru gaming-ul multi-screen cât şi pentru a furniza performanţele necesare aplicaţiilor solicitante precum crearea de conţinut, editarea şi redarea video.

Cu setările standard, placa SAPPHIRE HD 7950 ediţie Vapor-X Edition rulează la 850 MHz pentru core cu 3GB memorie la frecvenţa de 5000MHz real. Când butonul Dual BIOS este acţionat, vitezele de ceas pentru core rămân aceleaşi dar cu funcţia PowerTune Dynamic Boost ajung la 950 MHz sau chiar mai mult. Profilele fan şi limitele PowerTune sunt setate de asemenea pentru a oferi performanţe maxime. In plus, utilizatorii vor putea modifica voltajul şi frecvenţele GPU-ului cu ajutorul uneltei de overclocking numită TriXX disponibilă gratuit pentru descărcare.

Cooler-ul Vapor-X, instalat pe aceste modele, beneficiază de o cameră de vaporizare concepută special pentru această serie. Transferul de căldură se realizează cu ajutorul a 4 conducte (2x8mm plus 2x6mm), iar disiparea căldurii este efectuată de două ventilatoare de 90mm cu lamele tip turbine şi rulmenţi special concepuţi anti-praf. Cooler-ul Vapor-X face fata cu usurinţă căldurii generate de modelul HD 7950 Vapor-X fiind eficient şi silenţios chiar şi în condiţii de sarcină.

Seria de plăci video SAPPHIRE HD 7900 ediţii Vapor-X este bazata pe arhitectură internă Graphics Core Next de la AMD şi oferă suport pentru: aplicaţiile multi-screen, funcţia Application Acceleration cu procesare stream, HDMI rapid pentru înaltă rezoluţie, display-uri 3D şi pentru toate caracteristicile Direct Compute implementate în cele mai noi sisteme de operare.

Toate mărcile inregistrate

Mai multe informaţii pe www.sapphiretech.com