INFINIDAT a anunțat recent soluția Metro Cluster InfiniBox Always On pentru sistemele de stocare

Metrocluster INFINIDAT și garanția 100% Always On

Gartner a evaluat INFINIDAT trei ani la rând, în perioada 2015-2017. În 2018, Gartner a mutat INFINIDAT în sectorul liderilor din Quadrantul Magic pentru General-Purpose Disk Arrays. În același timp, pe scara "Completitudinea viziunii", INFINIDAT a depășit liderii pieței, cum ar fi HPE, Dell EMC, Hitachi Vantara, IBM. Unul dintre punctele slabe pe care INFINIDAT le-a avut a fost lipsa unui cluster extins.

Prin urmare, anunțul INFINIDAT vine ca un răspuns la comentariile Gartner și la cerințele pieței IT moderne. Soluția se numește InfiniBox Always On Cluster.

Arhitectura INFINIDAT InfiniBox a fost proiectată de la bază ca o soluție de acces simetric triplu-redundantă, care elimină vechea arhitectură dual-controller și oferă clienților 7 nivele (99,99999%) de fiabilitate.

Soluția InfiniBox Always On răspunde tuturor cerințelor enumerate mai sus și cuprinde 2 sisteme InfiniBox plus înca unul răspândit pe 3 domenii separate, cu o rețea IP redundantă între ele. Acest lucru permite clienților să renunțe la arhitectura tradițională dual-controller și să se mute la triple-controller. Această arhitectură care are ca rezultat cel mai înalt nivel de fiabilitate, fără rată de eșec și se bazează pe un traseu simplu – la fel ca un HBA!

Always On este dezvoltat ca parte a InfiniBox, nu are nevoie de poartă de acces separat și este oferit ca un upgrade gratuit de software pentru toți clienții INFINIDAT cu un contract de suport activ. Aceasta rezolvă toate problemele de mai sus, oferind și  performanța Always On cu cele mai mici costuri din industrie.

Diferențele cheie ale soluției InfiniBox Always On Cluster:

  • Construită pe baza sistemelor de stocare InfiniBox;
  • Complet integrată în managementul unic de stocare fără costuri suplimentare, totul este inclus în licența de bază;
  • TCP / IP este utilizat pentru comunicarea între site-uri, ceea ce oferă costuri optime în comparație cu FC
  • Impact minim asupra performanței, serverele recunosc cu ce sistem de stocare să lucreze

Soluția Always On este integrată în sistemul de stocare InfiniBox, nu necesită poartă de acces separată și este disponibilă pentru toți utilizatorii INFINIDAT ce au un contract in derulare, ca o actualizare gratuită de software.

INFINIDAT a lansat un program de garantare a disponibilității datelor pentru clienții care utilizează soluția Always On (Active / Active). Clienții pot utiliza Garanția Always On, care implică compensarea vânzătorului în cazul unor probleme legate de accesul la date.

Indisponibilitatea datelor – situația în care utilizatorul final nu poate, din cauza unor circumstanțe pentru care nu este responsabil în nici un fel, să acceseze și să utilizeze datele stocate protejate pe cel puțin unul dintre InfiniBox-urile din sistemul Always On și această indisponibilitate nu este programată și durează mai mult de 30 de secunde și are loc într-o perioadă în care sistemul Always On este plătit pentru întreținere

Pentru a accentua angajamentul nostru privind disponibilitatea datelor pentru utilizatorii finali, în cazul în care nu există date disponibile, INFINIDAT va furniza următoarele:

Model & Descriere

Remediu pentru soluția afectată

Perioada de revendicare

“InfiniBox FLX”:

Plata per utilizare periodică pe cutie furnizată INFINIDAT

Sută la sută. (100%) la tarifele de capacitate de o lună, deoarece aceleași sume vor fi plătite în următorul ciclu de facturare

Înainte de următorul ciclu de facturare

COD:

Adăugarea unei capacități suplimentare la o cutie pre-achiziționată

Creditul pentru o capacitate suplimentară echivalentă cu 50% din datele stocate protejate în momentul în care datele nu sunt disponibile sau credit pentru o extindere a întreținerii și serviciilor INFINIDAT pe o perioadă de șase (6) luni, până la o valoare de 50.000 USD

In termen de o lună

Fully Acquired Always On System (“CapEx”):

Plată completă pentru întreaga capacitate disponibilă

O reducere viitoare de 10% din orice achiziție de produse INFINIDAT sau credit pentru extinderea taxelor de întreținere și servicii INFINIDAT pe o perioadă de șase (6) luni, până la o valoare de 50.000 USD

În termen de un an


Detalii despre programul Always On Guarantee puteți găsi pe INFINIDAT website

Pentru mai multe detalii, contactați-ne: vad@asbis.ro