Inteligența artificială a declanșat o nouă eră a creativității și ingeniozității. Astăzi

Inteligența artificială

Clienții noștri au performat pe o gamă largă de hardware: implementare masivă de deduceri pe procesoare în mai multe centre de date pentru motoare de recomandare a conținutului, camere bazate pe VPU ce protejează speciile pe cale de dispariție de braconieri în timp real și FPGA ce oferă accelerare pentru rezultate de căutari rapide. Recunoașterea imaginii hardware și software Intel®, inteligența cibernetică, întreținerea predictivă, risipa de fraudă și multe altele. De la strategia de date la implementarea pe scară largă, Intel și ecosistemul nostru accelerează timpul de la proiectul pilot până la implementarea de soluții pentru producție care să rezolvă probleme comune – indiferent de industria în care activați.

Și asta nu e tot. Colaborăm îndeaproape cu comunitatea AI pentru a accelera descoperirile și a realiza progrese semnificative în modul în care folosim inteligența artificială pentru a adăuga valoare muncii și vieții noastre, indiferent dacă este vorba de găsirea de apă pe Lună, accelerarea diagnosticelor medicale sau vizualizarea defectelor produsului mai repede. Acesta este AI pe Intel.

Despre Intel

Intel (Nasdaq: INTC) este lider în industrie, creând o tehnologie ce schimbă lumea, permite progresul global și îmbogățește viețile. Inspirați de legea lui Moore, lucrăm continuu pentru a perfecționa proiectarea și fabricarea semiconductoarelor și a ajuta la soluționarea celor mai mari provocări ale clienților. Prin încorporarea informațiilor în cloud, rețea, și orice fel de dispozitiv de calcul, utilizam potențialul datelor pentru a transforma în bine afacerile și societatea. Pentru a afla mai multe despre inovațiile Intel, accesați newsroom.intel.com și intel.com.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne scrieti la sales@asbis.ro