Un mini PC de joc oferă performanțe fără compromisuri într-o amprentă mică

Kitul Intel NUC 11 Extreme oferă o experiență de joc high-end

Intel a anunțat kitul Intel® NUC 11 Extreme (denumit „Beast Canyon”), un computer desktop extrem de modular proiectat pentru a oferi o experiență fenomenală pentru jocuri, streaming și înregistrare. Cu cele mai recente procesoare Intel® Core ™ din a 11-a generație, suport pentru plăci grafice discrete de dimensiuni complete și o gamă completă de porturi I / O, kitul Intel NUC 11 Extreme oferă un joc de înaltă performanță și imagini fluide, captivante.


Kituri compacte Intel NUC 11 Extreme sunt concepute pentru a oferi experiențe de joc puternice și captivante.Pentru performanță, conectivitate și modularitate, kitul Intel NUC 11 Extreme oferă performanțe masive cu o amprentă redusă.


Caracteristici cheie

Cel mai performant procesor Intel NUC oferă încă un pachet de PC premium și optimizat pentru a crea desktop-uri inovatoare, adaptate nevoilor unice de performanță ale jucătorilor. Conținând cele mai noi componente hardware într-o carcasă minusculă de 8 litri, kitul Intel NUC 11 Extreme este dotat cu caracteristici ce se găsesc de obicei în platforme de jocuri mult mai mari și oferă opțiuni de design personalizabile. 

Despre amprentă mică, performanță masivă

Cerul este limita cu un procesor Intel® Core ™ i9 din a 11-a generație, cu opt nuclee, 16 fire și o frecvență de până la 5,0 GHz. Kiturile sunt disponibile și cu un procesor Intel® Core ™ i7 din generația a 11-a deblocat. Funcțiile suplimentare includ:

  • Două porturi Thunderbolt 4, Intel Wi-Fi 6E, un port Intel® Ethernet de 2,5 gigați și o sursă de alimentare internă de 650 de wați.
  •  Personalizați cu o placă grafică discretă de dimensiuni complete, până la 64 de gigaocteți de memorie dual-channel și opțiuni de stocare masive, datorită celor patru sloturi M.2.
  • Capacul șasiului articulat pentru modernizare mai ușoară.
  • Trei mari ventilatoare de 92 mm păstrează lucrurile reci și liniștite în timpul orelor de joc îndelungi
  •  Iluminarea RGB sub șasiu și sigla frontală RGB înlocuibilă înseamnă că fiecare kit poate avea propriul design de semnătură în interior și în exterior.

 

Noile kituri Intel NUC 11 Extreme sunt așteptate să fie disponibile începând cu al treilea trimestru al anului 2021, cu mai multe lansări până la sfârșitul acestui an.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne scrieti la intel-nuc@asbis.ro