Noul NUC dispune de procesoare deblocate Intel Core din a 13-a generație

Intel® NUC 13 Extreme stabilește un nou standard pentru performanță în jocuri

Intel a lansat noul kit Intel® NUC 13 Extreme Kit (cu numele de cod Raptor Canyon) și Intel NUC 13 Extreme Compute Element, care se combină pentru a crea cel mai puternic NUC Intel construit vreodată1. NUC 13 Extreme dispune de procesoare desktop Intel® Core™ din a 13-a generație deblocate2 și de spațiu pentru noile plăci grafice cu slot triplu, de 12 inchi, pentru a oferi și mai multă performanță pentru pasionații de jocuri și creatorii de conținut.  

“Anul acesta se împlinesc 10 ani de la lansarea gamei noastre impresionante de produse Intel NUC, iar Intel NUC 13 Extreme (nume de cod Raptor Canyon) este o reprezentare excelentă a cât de departe am ajuns. Primul nostru NUC a demonstrat o descoperire în miniaturizarea unui PC de birou de mici dimensiuni într-un factor de formă PC ultra mic. Deși este mult mai mare decât cel mai mic mini-PC al nostru, cel mai recent Intel NUC 13 Extreme stabilește o nouă bornă pentru modul în care se pot obține performanțe stelare de gaming într-un factor de formă care este cu 70% mai mic decât un turn de jocuri tipic de 50L. Pe lângă performanțele epice pe care le așteptați de la un produs Intel NUC, oferim, de asemenea, o calitate excepțională a produsului și o densitate excepțională a funcțiilor într-un design complet modular și personalizabil.”– Brian McCarson, Vice Președinte Intel și General Manager Intel NUC Group    

 

De ce este important: : 

Intel NUC 13 Extreme combină un design termic optimizat cu performanțe ieșite din comun și caracteristici inedite. Șasiul reproiectat optimizează fluxul de aer pentru a reduce zgomotul și accelerarea în timpul jocului intens și a sarcinilor grele de lucru, menținând în același timp amprenta compactă caracteristică NUC.

Despre designul minimalist și puterea maximă: 

Modelul modular Intel NUC 13 Extreme atinge o viteză incredibilă cu un procesor desktop Intel® Core™ i9 din a 13-a generație cu opt nuclee de performanță (P-cores) și 16 nuclee eficiente (E-cores), 32 de fire de execuție și o frecvență turbo maximă incredibilă de până la 5,8 GHz.

NUC 13 Extreme include toate caracteristicile suplimentare și conectivitate de care jucătorii au nevoie, inclusiv:

  • Suport pentru SODIMM-uri SODIMM de până la 64 GB cu două canale DDR5-5600 MHz.
  • Suport pentru noile plăci grafice PCIe Gen5 x16 cu slot triplu de 12′.
  • Suport pentru până la trei unități SSD NVMe PCIe Gen 4 (M.2 2280).
  • Intel® 2.5GbE (i226-V) / 10GbE (AQC113) LAN
  • Intel® Killer™ Wi-Fi 6E.
  • Două porturi Thunderbolt™ 4
  • Șase porturi USB 3.2 Gen2 în spate.

1Bazat pe procesoarele Intel Core i9/i7/i5 din a 13-a generație deblocate la 125 W – aproape de două ori mai multă putere de bază decât cea a procesoarelor din generația anterioară.

2Overclocking-ul poate anula garanția sau afecta sănătatea sistemului. Rezultatele pot varia. Consultați www.intel.com/overclocking pentru detalii.