Intel® Core™ Ultra din seria 200S

Intel prezintă cele mai recente procesoare Intel® Core™ Ultra 200S cu capabilități puternice de inteligență artificială platformelor desktop.

Pe 10 octombrie, Intel a lansat noua familie de procesoare Intel® Core™ Ultra din seria 200S, care va extinde capabilitățile PC-urilor cu inteligență artificială la platformele desktop și va inaugura primele PC-uri cu inteligență artificială pentru desktop-uri. Condusă de procesorul Intel® Core™ Ultra 9 285K, cea mai recentă generație de procesoare desktop pentru include cinci procesoare desktop deblocate echipate cu până la 8 nuclee de performanță de ultimă generație (P-cores), cele mai rapide nuclee disponibile pentru PC-urile desktop, și până la 16 nuclee eficiente de ultimă generație (E-cores) care, împreună, conduc la o performanță cu până la 14% mai mare în sarcini de lucru multithread decât generația anterioară. Noua familie reprezintă primele procesoare pentru desktop cu NPU și vin cu un GPU Xe încorporat cu suport media de ultimă generație.

Datorită celor mai recente inovații Intel în materie de nucleu și eficiență, procesoarele desktop Intel Core Ultra 200S oferă o reducere istorică a consumului de energie, cu o putere a pachetului cu până la 58% mai mică în aplicațiile de zi cu zi și o putere a sistemului cu până la 165W mai mică în timpul jocurilor Noua familie de procesoare combină eficiența îmbunătățită cu performanța îmbunătățită, oferind, de asemenea, o performanță cu un singur thread cu până la 6% mai rapidă și cu până la 14% mai rapidă cu mai multe fire față de generația anterioară.

Cu capabilități complete de inteligență artificială alimentate de CPU, GPU și NPU, entuziaștii obțin performanța inteligentă și puternică de care au nevoie pentru crearea de conținut și jocuri, totul cu o amprentă energetică redusă.  Aducând pentru prima dată PC-ul cu inteligență artificială pentru entuziaști, procesoarele din seria Intel Core Ultra 200S oferă performanțe cu până la 50% mai rapide în aplicațiile pentru creatori bazate pe inteligență artificială față de procesoarele flagship concurente. NPU-ul nou disponibil permite descărcarea funcțiilor AI. Exemplele includ eliberarea GPU-urilor distincte pentru a crește ratele de cadre în jocuri, reducerea semnificativă a consumului de energie în sarcinile de lucru AI și permiterea cazurilor de utilizare a accesibilității, cum ar fi urmărirea feței și a gesturilor în jocuri, minimizând în același timp impactul asupra performanței.

Procesoarele Intel Core Ultra seria 200S vor fi in oferta ASBIS. Pe lângă distribuirea celor mai recente produse Intel, ASBIS oferă un program exclusiv de asistență pentru parteneri – ASBIS Assist Pro. Programul include asistență de specialitate dedicată, traininguri și noul Serviciu de răscumpărare a punctelor, conceput pentru a simplifica procesul de recompensare cu puncte Intel și vouchere ASBIS.

Vă rugăm să accesați link-ul pentru a afla mai multe informații și a vă înscrie la ASBIS Assist Pro. (link la https://www.asbis.com/asbisassistpro )