Intel Select Solutions sunt stive de soluții optimizate către workload-uri care simplifică și accelerează procesul de selectare și implementare a hardware-ului și a software-ului necesar pentru array-urile complexe de lucru și aplicațiile din ziua de astăzi.

Intel dezvăluie uCPE Intel Select Solution pentru Accelerate Network Transformation

Intel Select Solutions sunt stive de soluții optimizate către workload-uri care simplifică și accelerează procesul de selectare și implementare a hardware-ului și a software-ului necesar pentru array-urile complexe de lucru și aplicațiile din ziua de astăzi.

Ce este nou: Pentru a ajuta furnizorii și companiile de comunicații să răspundă mai eficient și mai repede la schimbările de servicii de rețea, Intel și partenerii săi lansează o nouă soluție Intel® Select pentru uCPE.

"Prin această versiune, dezlănțuim puterea de transformare a rețelei cu un design de referință gata de construit pentru soluțiile Intel uCPE bazate pe hardware, care vor fi livrate de partenerii noștri". Cu noua soluție Intel Select pentru uCPE, furnizorii de servicii pot accelera noi servicii de furnizare, simplifică managementul și reduc costurile de operare, în timp ce clienții beneficiază de o mai mare flexibilitate, împreună cu capacitatea de a reduce costurile operaționale. "-Dan Rodriguez, vicepreședinte și director general al diviziei de infrastructură de comunicații a grupului Intel Data.

Cum funcționează: Introducând soluțiile uCPE într-un eveniment Big Event din Austin, Texas, Rodriguez a declarat că Intel Select Solutions pentru uCPE ajută in efortul de a transforma tehnologia proprietăților cu funcții fixe intr-o infrastructură agilă furnizată de o soluție bazată pe arhitectură Intel care rulează mai multe servicii de rețea în modele de implementare virtualizate și tradiționale. O astfel de implementare uCPE consolidează mai multe dispozitive cu funcții fixe pe o singură platformă, oferind clienților agilitatea de a executa funcții de rețea virtualizate atât la întreprinderi, cât și la filiale. Acest lucru economisește timp și bani pentru furnizorii de servicii și clienții lor de întreprindere. Serviciile tipice furnizate printr-o soluție uCPE includ firewall-uri, routing, sisteme de prevenire a intruziunilor, rețele Wi-Fi și rețele de rețea largă (SD-WAN) definite de software. Soluția Intel Select Solution pentru uCPE va fi bazată pe procesorul Intel® Xeon® D-2100 sistem-on-chip (SOC), care a fost anunțat în acest an.

Pentru cine este: Pentru parteneri, inclusiv OEM-uri, ODM-uri și integratori de sisteme, Intel furnizează platformele și instrumentele necesare pentru a construi și livra soluții unice Intel Select Solutions pentru uCPE bazate pe tehnologiile Intel, lăsându-le în același timp să inoveze și să-și diferențieze ofertele.

Cine le va vinde: Partenerii Intel construiesc deja Intel Select Solutions pentru uCPE, inclusiv Advantech, Lanner, Premier, Silicom și Supermicro, care intenționează să ofere soluții începând din a doua jumătate a anului 2018.

Cum se implementează: Un set larg de Intel-powered și Intel pre-optimized arhitecturi bazate pe soluții uCPE vor fi oferite de partenerii și pe anumite sisteme concepute de integratori globali. Pentru a afla mai multe, accesați pagina Intel Select Solutions de pe Intel.com.

 

Mai mult context: Soluțiile Intel Select pentru ecosistemele uCPE Rallies satisfac cererea pentru funcțiile SD-WAN, Edge (Blogul Dan Rodriguez) Funcțiile și beneficiile tehnologiilor Intel depind de configurația sistemului și pot necesita enabled hardware, software sau service activation. Consultați-vă cu producătorul sau distribuitorul de sistem sau aflați mai multe la intel.com. Intel, sigla Intel și Xeon sunt mărci comerciale ale Intel Corporation sau ale filialelor sale din S.U.A. și / sau din alte țări.