Intel transformă computerul de ani de zile - oferind clienților valoare într-o gamă largă de industrii

Predicțiile Intel pentru 2021

Pe măsură ce inteligența artificială devine mai răspândită și rețelele se transformă pentru a oferi 5G, liderii Intel se așteaptă ca avantajul să creeze o valoare comercială extraordinară, îmbunătățind în același timp și viața de zi cu zi.

Iată predicțiile

Christine Boles

Vicepreședinte, Grupul Internetul lucrurilor și director general, divizia de soluții industriale, Intel 

Accelerarea transformării industriale:„Pandemia a accelerat foarte mult nevoia companiilor de a-și finaliza transformările din industria 4.0 cu soluții care le permit să aibă mai multă flexibilitate, vizibilitate și eficiență în operațiunile lor. Vom vedea o accelerare a adoptării soluțiilor care ajută la soluționarea acestei nevoi, de la AI, inclusiv învățarea automată, viziune automată și analiză avansată. Pe măsură ce economia revine, vom continua să vedem investiții în infrastructura fundamentală OT cu mai multe capabilități IT pentru a permite ecosistemului larg de jucători să implementeze aceste soluții și vom vedea adoptarea Industriei 4.0 în mod semnificativ în 2021 ”.

 

Rick Echevarria

Vicepreședinte, Grupul de vânzări, marketing și comunicații și director general, Program olimpic, Intel 

Transformarea sportului: „În 2021, AI, 5G și tehnologia edge vor ajuta sportivii să-și îmbunătățească performanțele atletice, transformând în același timp modul în care fanii interacționează cu sporturile preferate într-un mod sigur, fie că este virtual, sau cu o revenire pe stadioane”

 

Joe Jensen

Vicepreședinte, Grupul Internetul lucrurilor și Director General, Retail, Banking, Hospitality & Education, Intel: 

Regândirea educației: „În 2021, trecerea la Educație ca serviciu va deveni o prioritate și mă aștept ca progresele în politica educațională și investițiile să conducă acest concept înainte. Va fi esențial să transferați finanțarea și alocările către școli pentru a promova acest model de servicii, pentru a vă asigura că educația la prețuri accesibile și de înaltă calitate este accesibilă tuturor elevilor. Pe termen mai lung, Education As-A-Service va deveni standardul pentru educație în întreaga lume.”

“Pentru a fi un „câștigător” în schimbarea spațiului de vânzare cu amănuntul, comercianții cu amănuntul trebuie să transforme metodele de producție în moduri creative pentru a satisface așteptările clienților.”


 

Alex Quach

Vicepreședinte și director general, Wireline și Core Network, Intel 

 Virtualizarea rețelei:  Virtualizarea în rețeaua de bază va atinge un punct de vârf care va crește de la 50% la peste 80% din sarcinile de lucru care vor fi virtualizate în 2024 și ne așteptăm, de asemenea, ca majoritatea operatorilor 5G de top să înceapă Implementări debază în 2021. ”                                                     

 

Cristina Rodriguez

Vicepreședinte și director general, Divizia rețelei de acces wireless, Intel 

Transformarea network: Odată cu transformarea rețelei la viteze mari, în  2021 va avea loc implementarea MIMO masivă pe arhitectura vRAN la scară (adică, dincolo de faza de încercare, la mii de site-uri). "


Sameer Sharma

Director general, Orașe inteligente și transport inteligent, 

Făcând orașele mai inteligente:„2021 va fi un an foarte important pentru orașele inteligente și rezistente, infrastructură și transporturi. Pe termen scurt, vom vedea o creștere bruscă a orașelor de dimensiuni medii care adoptă tehnologia orașelor inteligente, ceea ce va duce la democratizarea tehnologiei în afara centrelor tehnologice obișnuite. Infrastructura orașelor inteligente pe termen mai lung va fiadoptată în mai multe zone rurale, pe măsură ce consumatorii încep să vadă beneficiile pentru calitateavieții. 

 

Stacey Shulman

Vicepreședinte, Grupul Internetul lucrurilor și director general, Sănătate, Științe ale vieții și tehnologii emergente, Intel 

Îmbunătățirea rezultatelor privind sănătatea:„Unul dintre lucrurile care împiedică în prezent industria medicală este standardizarea dosarelor medicale și a schimbului de date între organizații. Colaborarea în industria medicală în scopul rezolvării bolilor și problemelor de sănătate poate fi critică, mai ales atunci când vine vorba de crize de sănătate publică și de urmărire a sănătății populației, așa cum am văzut cu pandemia anul acesta.

„În 2021, vom vedea îmbunătățiri în modelele de livrare pentru schimbul de informații, pe măsură ce tehnologiile emergente, cum ar fi AI și învățarea federată, devin omniprezente în domeniul asistenței medicale. În plus față de inovații precum telesănătatea, aceste tehnologii vor accelera și eficientiza procesul de colaborare, facilitând profesioniștilor din domeniul sănătății furnizarea de îngrijiri de calitate pacienților lor, precum și actualizarea noilor opțiuni de tratament.”