Intel Technology Provider ofera suport pentru a mentine afacerea dumneavoastra fara probleme

Programul Intel Technology Provider

Cumpara online

Produsele Intel


 
Gestiune cont

Colaboraţi cu managerul nostru de cont dedicat pentru a contribui la creşterea vânzărilor şi soluţiilor, pentru a fi cu un pas înaintea tendinţelor din industrie şi pentru a vă înştiinţa cu privire la cele mai recente oportunităţi. Managerul dvs. de cont vă poate ajuta să reuşiţi livrând servicii la cel mai înalt nivel, care să satisfacă nevoile dvs. exacte.
 

 

Evenimente

Câştigaţi invitaţii la evenimente anuale dedicate numai partenerilor care oferă cele mai recente informaţii despre produse, instruire în persoană şi oportunitatea de a relaţiona cu forţele de conducere Intel.

Puncte O mai mare performanţă aduce recompense mai mari. Toţi partenerii pot câştiga puncte; partenerii Gold şi Platinum pot consuma punctele cumulate pe tehnologii Intel®, evenimente, călătorii şi materiale de marketing. 
Training

Accesaţi cele mai recente cursuri de instruire online şi în persoană pentru a vă aprofunda cunoştinţele şi a fi cu un pas înaintea concurenţei.

Materiale parteneri

Vă promovaţi parteneriatul şi vă extindeţi afacerea cu ajutorul materialelor de marketing co-branduite, incluzând bannere, şabloane, postere, animaţii şi alte materiale promoţionale care să vă ajute să generaţi cerere.
 

Instrumente de vânzări şi marketing

Extindeţi-vă afacerea şi generaţi vânzări orientate către o anumită ţintă folosind instrumente şi soluţii de marketing pentru a vă creşte vânzările, pentru a vă mări imaginea de marcă şi rolul în calitate de consultant de încredere al clienţilor dvs. 

Suport tehnic prioritar

Primiţi răspunsuri rapide la întrebările tehnice şi legate de calitatea de membru beneficiind de asistenţă prioritară prin chat, e-mail sau telefon şi de un serviciu de garanţie avansat cu înlocuirea achiziţiilor Intel înainte de returnarea piesei defecte. 

Website dedicat

Un website cu o capacitate completă de răspuns care conţine informaţii tehnice şi despre vânzări pe baza propriilor preferinţe personale, precum şi informaţii legate de calitatea de membru, promoţii, instruire, cercetări şi evenimente în cadrul industriei. 

Mai multe informatii veti gasi aici >>
Inregistrati-va acum >>