Kaspersky Lab se alătură programului Samsung Enterprise Alliance

        CUMPARATI

 

Kaspersky Lab anunţă că a devenit Golden Member în cadrul Samsung Enterprise Alliance Program. Acest nou parteneriat global reprezintă o oportunitate de cooperare mai strânsă între cele două companii şi de includere a soluţiilor Kaspersky Lab pe o gamă extinsă de terminale Samsung.

„Acest parteneriat global cu Samsung Electronics reprezintă trecerea la un nou nivel al cooperării noastre”, a declarat Garry Kondakov, Chief Sales and Marketing Officer în cadrul Kaspersky Lab. „Statutul de Golden Member în cadrul Samsung Entreprise Alliance Program ne va fi util în dezvoltarea soluţiilor de securitate mobile bazându-ne pe vasta experienţă a Samsung şi ne va ajuta să extindem canalele de distribuţie a suitelor noastre, prin intermediul reţelei globale a Samsung Electronics, îmbunătăţindu-ne astfel poziţia pe piaţă la nivel global”, a încheiat Kondakov.

Samsung Entreprise Alliance Program este un program de parteneriat complex, proiectat pentru a oferi beneficii personalizate în ceea ce priveşte vânzările,  marketing-ul şi dezvoltarea soluţiilor. Parteneriatul are scopul de a permite celor mai importanţi producători de software independenţi locali şi globali, precum şi partenerilor de integrare a sistemelor, să implementeze noi modele de profit cu ajutorul business-ului Samsung Electronics cu soluţii mobile.

În calitate de Golden Partner, Kaspersky Lab va furniza Samsung suitele Kaspersky Mobile Security şi Kaspersky Tablet Security, pentru a asigura protecţia terminalelor mobile Samsung ce operează sistemul Android. Aceste soluţii asigură cel mai înalt nivel de securitate pe baza protecţiei avansate împotriva încălcării intimităţii, a pierderii sau furtului dispozitivului, a apelurilor sau mesajelor deranjante, precum şi împotriva malware-ului.

De asemenea, statutul de Golden Partner al Kaspersky Lab prevede şi furnizarea de software de protecţie a consumatorilor pentru PC-urile, notebook-urilor şi netbook-urilor Samsung, care folosesc sistemul de operare Microsoft Windows. Pentru produsele utilizate în companii, Kaspersky lab va oferi suita Kaspersky Endpoint Security, diverse modele de business şi o abordare flexibilă, astfel încât să furnizeze cel mai înalt nivel de securitate pentru fiecare client corporate.

# # #

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.securelist.com.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în domeniile de semiconductoare, telecomuicaţii, media digitală şi tehnologilor digitale de convergenţă şi a însumat vânzări de 135.8 miliarde de dolari în 2010. Având 190.500 de angajaţi în 206 de sucursale din 68 de ţări, compania conţine 9 unităţi de afaceri operate independent: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Memory, System LSI and LCD. Recunoscută ca una dintre mărcile globale cu un ritm rapid de creştere, Samsung Electronics este unul dintre cei mai importanţi producători de televizoare digitale, chip-uri semiconductoare, telefoane mobile şi TFT-LCD-uri. Mai multe informaţii despre companie puteţi găsi aici: www.samsung.com.