Kaspersky Internet Security 2011, performanţe ridicate în testele ComputerBild

        CUMPARATI

 

Kaspersky Internet Security 2011, suita completă de securitate pentru utilizatorii individuali, s-a clasat pe locul întâi în urma testelor realizate de publicaţia ComputerBild la începutul acestui an. În total, 10 suite de securitate (opt suite comerciale şi două gratuite) au fost evaluate în mai multe etape, soluţia Kaspersky Lab obţinând cel mai ridicat scor total – 2.41 din 6, pe o scară inversă, 1 fiind cel mai înalt punctaj care se putea realiza.     

În cadrul uneia dintre etapele de test, ComputerBild a evaluat capacitatea suitelor antivirus de a identifica malware inactiv, prezent în computer. Fiecare soluţie de securitate a executat un proces de scanare pentru detectarea a peste 300.000 de mostre malware actuale periculoase. De asemenea, a fost testată şi proprietatea acestora de a bloca executarea de malware inactiv, nedetectat iniţial pe hard-disk. Kaspersky Internet Security 2011 a oprit toate fişierele periculoase înainte ca acestea să afecteze computerul, demonstrând şi cea mai ridicată rată de detecţie pentru malware activ.

„Detecţie malware la standard înalt, utilizare simplă şi funcţii folositoare, nu este de mirare că suita Kaspersky Lab a ieşit pe locul întâi în testele noastre”, caracterizează experţii ComputerBild performanţa Kaspersky Internet Security 2011.

„Întotdeauna am pus accentul pe a oferi utilizatorilor noştri cea mai bună protecţie”, spune Nikolay Grebennikov, Chief Technology Office Kaspersky Lab. „Această abordare a determinat inventarea unor noi tehnologii care acum au devenit un standard în industria antivirus. Testul realizat de ComputerBild confirmă faptul că noua noastră generaţie de produse respectă cele mai exigente cerinţe din partea unei soluţii de securitate. Kaspersky Internet Security 2011 a obţinut o rată de detecţie de 100% pentru malware-ul activ în testul ce reproduce fidel situaţii întâlnite de utilizator în lumea reală, asigurându-ne această distincţie pentru al doilea an la rând”, încheie Grebennikov.

Mai multe informaţii despre Kaspersky Internet Security 2011 sunt disponibile aici: http://www.kaspersky.ro/kaspersky_internet_security#tab1

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.securelist.com.