Kaspersky Lab lansează primul magazin online pe Facebook din România

        CUMPARATI

 

Kaspersky Lab România îşi lansează astăzi magazinul online pe Facebook, unde utilizatorii individuali pot cumpăra soluţiile de securitate Kaspersky Lab fără să părăsească această platformă. Anunţul oficial al lansării va fi făcut de către Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria, în cadrul evenimentului NetCamp 2010. 

„Facebook este reţeaua socială a momentului, de aceea am considerat oportună lansarea unui magazin online pe această platformă atât de populară şi printre utilizatorii din România”, spune Teodor Cimpoeşu. „Vrem să fim acolo unde sunt şi clienţii noştri, vrem să discutăm cu ei şi să-i încurajăm să ne trimită feedback în timp real despre produsele noastre”, completează Cimpoeşu.

Lansarea Kaspersky Lab fShop vine la mai puţin de un an de la lansarea paginii de Facebook a Kaspersky Lab România http://www.facebook.com/KasperskyRO, care a reuşit să atingă peste 1000 de fani. Periodic, Kaspersky Lab România organizează concursuri pe această pagină, publică cele mai noi ştiri din domeniul securităţii IT, sfaturi pentru o viaţă digitală mai sigură şi stă de vorbă cu utilizatorii.

Produsele care se regăsesc în magazinul online de pe Facebook sunt Kaspersky PURE, Kaspersky Internet Security 2011, Kaspersky Anti-Virus 2011, precum şi Kaspersky Mobile Security. Mai mult decât atât, suitele de securitate din generaţia 2011 şi Kaspersky PURE au un preţ special până la 31 decembrie 2010, ca parte a campaniei „Tu meriţi cea mai bună protecţie. Noi ţi-o oferim la cel mai bun preţ”, derulate în perioada sărbătorilor de iarnă.

Magazinul online fShop poate fi accesat din pagina de Facebook Kaspersky Lab, la http://www.facebook.com/KasperskyRO.

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.securelist.com.