Compania Kaspersky Lab, distinsă cu „World Quality Commitment Award”

        CUMPARATI

 

„Premiile de importanţa Quality Commitment Award confirmă Kaspersky Lab ca lider în industria antivirus şi ne determină să continuăm dezvoltarea de tehnologii eficiente în protejarea utilizatorilor împotriva tuturor tipurilor de ameninţări informatice”, a spus Nikolay Grebennikov, Chief Technology Officer la Kaspersky Lab, care a reprezentat compania la ceremonia de premiere.

Ceremonia decernării premiilor a avut loc la Paris în timpul International Quality Convention, organizate de Business Initiative Directions pentru recunoaşterea meritelor companiilor, organizaţiilor şi antreprenorilor. La eveniment au participat companii din peste 70 de ţări, alături de lideri din diferite domenii, specialişti în economie, experţi în evaluarea calităţii, precum şi personalităţi academice şi reprezentanţi ai corpurilor diplomatice.

Conform lui Jose E. Prieto, Preşedinte B.I.D, „companiile premiate reprezintă simboluri ale angajamentului faţă de leadership, tehnologie şi inovaţie, adevărate modele pentru cei care activează în aceleaşi domenii ca şi ele”.

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.securelist.com.