KINGMAX lansează tehnologia „2GBminiSD” pentru telefoanele mobile

Acum vă puteţi bucura imediat, oriunde şi oricând de tehnologia digitală. Telefonul mobil care ne însoţeşte în fiecare zi poate realiza acum toate aceste funcţii.  Cu siguranţă, telefonul mobil a devenit un obiect esenţial la locul de muncă sau în timpul liber. Dar nu uitaţi că noile funcţii 3G trebuie să dispună de un card de memorie redusă pentru a avea cele mai bune rezultate. Pentru prima dată am putut viziona programe TV pe telefonul mobil datorită tehnologiei 3G. Puteţi chiar înregistra episoade din serialul dumneavoastră preferat. Totuşi, această trăsătură reprezintă o provocare îndrăzneaţă:  necesitatea urgentă a unei memorii extinse.   Deoarece Kingmax acordă atenţie nevoilor dumneavoastră, am creat o soluţie imbatabilă: miniSD, un card de memorie pentru telefonul mobil cu posibilitatea stocării a 2GB.  Datorită acestui card, telefonul dumneavoastră mobil poate memora mai mult de 500 de fişiere MP3, ceea ce reprezintă aproximativ 50 de cd-uri.  Vă puteţi asculta piesele favorite oricând şi oriunde doriţi. Cardul de memorie miniSD oferit de Kingmax cu capacitatea de stocare de 2GB vă poate satisface apetitul pentru tehnologia digitală de tip A/V. 

Kingmax a considerat întotdeauna că doar cea mai bună tehnologie poate produce un lucru de calitate. Suntem de părere că, datorită controlului strict al calităţii şi tehnologiei de vârf, noi vă oferim cea mai bună ofertă de pe piaţă. Kingmax aduce mai multe satisfacţii clienţilor săi prin memorarea fiecărui moment de tandreţe şi romantism.

 

Despre KINGMAX

Kingmax este primul producător de module de memorie din lume care dispune de propriul echipament de testare şi ambalare. Deţine o echipă numeroasă de R&D şi foloseşte propriile procese de dezvoltare a producţiei, procese orientate spre răspândirea ariei de produse.  Prin urmare, Kingmax poate crea în permanenţă tehnologie unică, sofisticată de tip TinyBGA aflată sub licenţă pentru modulele DDRII de ultimă generaţie o dată cu garantarea unei calităţi constante şi de excepţie a produselor.   În plus, deţine şi dreptul de licenţă asupra tehnologiei revoluţionare de tip PIP pentru SD şi MMC. Cu un ambalaj deosebit fabricat în cadrul unui proces singular, capacităţi de conectare şi deconectare şi dotate cu funcţii rezistente la apă, presiune şi căldură, produsele de memorie flash oferite de Kingmax au devenit principala modalitate de a vă bucura de un stil de viaţă digital. Abilitatea de a servi clienţii într-un mod eficient şi serviciile profesionale oferite au determinat stabilirea companiei Kingmax ca o marcă internaţională de vârf.