Un lux fara compromis pe care il poti avea: Lenovo Ideapad U260, cu design U-nic, este primul laptop ultraportabil de 12,5 inch din lume.

 

Lenovo a anuntat lansarea primului laptop consumer ultraportabil de 12,5 inch din lume, oferind utilizatorilor pentru prima data un format de ecran 16:9 pe un ecran de 12,5 inch. Acest ultim membru in IdeaPad U Series se bazeaza pe un design redus ca dimensiune, cu muchii rotunjite, cover metalic din aliaj magneziu-aluminiu, palm rest cu textura ce imita pielea si touchpad din sticla. Disponibile numai la ASBIS Romania la final de decembrie 2010 sau inceput de 2011.
 

IdeaPad U260 este un laptop din categoria fashion creat pentru aceia care apreciaza un stil de viata sofisticat. Inspirat de silueta unui jurnal clasic imbracat in piele, U260 incorporeaza eleganta intr-un laptop cu structura in forma de “U”, bazata pe un cadru din aliaj de magneziu-aluminiu special proiectat, care face ca produsul sa fie, in acelasi timp, mai robust, mai subtire si mai usor.
 
Palm rest-ul negru cu textura ce imita pielea este placut la atingere, oferind comfort, usurinta in utilizare si un aspect de lux. Partea metalica din jurul tastaturii se asorteaza perfect cu exteriorul. Touchpad-ul durabil dar si placut la atingere, cu suprafata mata, asigura rezistenta necesara pentru o functionalitate multi-touch, precum browsing-ul imaginilor pinch-to-zoom si navigarea pe web. U260 este disponibil in culorile mocha brown si clementine orange.
 

“U260 este un produs cu care ai, cu adevarat, senzatia ca echipa noastra a acordat o atentie extrema pe fiecare aspect al design-ului, de la partea mecanica pana la interactiunea cu omul, la culoare, materiale si finisaje” a precizat dl Yingjia Yao, Vice President la Innovation Design Center, Lenovo. “Filozofia noastra este ca design-ul unui produs Idea trebuie sa fie simplu, unic, sa ofere valoare si U260 ofera acestea, plus o calitate inalta a materialelor, ergonomie avansata si un concept de design de marca.”
 
Perfect pentru cei carora le place sa calatoreasca sau pentru directorii care apreciaza un laptop elegant, IdeaPad U260 este alegerea cea mai buna, cantarind 1,38 kg si avand o grosime de 1,8 cm. U260 este special construit din punct de vedere ergonomic, cu margini rotunjite, proportii si mecanica balamalelor bine alese astfel incat sa fie usor de deschis cu o mana. Utilizatorii vor iesi in evidenta cu acest laptop cu design unic, primul din lume, cu ecran de 12,5 inch, echipat cu procesoare pana la Intel Core i7 pentru performante impresionante si o durata mare a bateriei. Poate fi configurat cu hard-disc de pana la 320GB sau memorie flash SSD de pana la 128GB, oferind spatiu de stocare suficient pentru muzica, fotografii si filme. In plus, datorita memoriei pana la 4GB DDR3, utilizatorii se pot bucura de o experienta multimedia deosebita cand navigheaza pe pagini de web multiple si cand utilizeaza diverse aplicatii.
 

Specificatii si caracteristici

• Procesor Intel Core i7
• HDD pana la 320GB sau memorie SSD de pana la 128GB
• Pana la 4GB memorie DDR3
• Microsoft Windows 7 Home Basic sau Premium
• Intel Advanced Cooling Technology
• Ambient Light Sensors
• Lenovo’s Active Protection System
• Dolby Advanced Audio surround sound speakers
• HDMI output
• Lenovo Enhanced Experience for Windows 7
• Integrated Web Camera