Lite-On anunta unitatea de scriere a discurilor Blu-ray 12X

CUMPARA ONLINE

 

 

Lite-On, lider mondial in domeniul solutiilor de stocare, anunta cu mandrie unitatea de scriere a discurilor Blu-ray (BD) 12 X: iHBS212

Lite-On este constienta de cererea tot mai mare a consumatorilor pentru viteze mai ridicate de scriere a discurilor Blu-ray si pentru volume ridicate de stocare a datelor pe discuri Blu-ray. Exact asta face iHBS212: ofera cele mai ridicate viteze de scriere pe discuri Blu-ray disponibile pe piata la ora actuala.

Unitatea de scriere BD poate inregistra si reda cele mai populare formate media actuale, inclusiv Blu-ray, DVD si CD. Pe langa scrierea discurilor BD-R cu un singur strat la 12X, iHBS212 scrie pe medii BD-R cu doua straturi la 8X si citeste discuri BD-ROM, de asemenea la 8X. Discurile DVD±R cu un singur strat pot fi scrise la 16X, discurile DVD±R cu doua straturi la 8X, iar discurile reinscriptibile la 8X (+RW), respectiv la 6X (-RW). Unitatea citeste si scrie discuri CD-R la 48X si rescrie discuri CD-RW la 24X.

 "Prin iHBS212, Lite-On isi consolideaza pozitia de lider printre producatorii de unitati de disc optic", a declarat directorul pentru marketing Jelmer Veldman. "Acum, cand piata adopta in masura tot mai mare formatul  Blu-ray, ne face placere sa oferim consumatorilor aceasta unitate de scriere de ultima generatie pentru Blu-ray, alaturi de unitatile BD-COMBO si BD-ROM", a adaugat Veldman.

 iHBS212 include o interfata SATA pentru performante si versatilitate ridicate. Unitatea este proiectata cu un mecanism de incarcare scurt, pentru un flux de aer mai bun si un nivel de zgomot mai redus, fiind ideala pentru computerele desktop de dimensiuni reduse. Cu ajutorul tehnologiei LightScribe incluse, utilizatorii pot aplica etichete inscriptionate cu laser direct pe discurile LightScribe. iHBS212 este prevazut cu pachetul CyberLink BD, inclusiv aplicatiile avansate de scriere si redare Blu-ray.

Prevazut cu tehnologia brevetata SmartWrite a Lite-On, pentru stabilirea vitezei optime de functionare, care permite utilizatorilor inscriptionarea in timpul lucrului. In timpul crearii unui BD, DVD sau CD, utilizatorii pot lucra, cu un risc minim de nereusita a inscriptionarii sau de creare a unor discuri "defecte". Sunt incluse si tehnologiile SmartX, utilizate pentru adaptarea vitezei de extragere a datelor, cum ar fi scaderea vitezei de citire atunci cand este posibil, pentru a reduce zgomotul si vibratiile si a asigura o redare uniforma si silentioasa.

Poate fi deja comandata o versiune in bloc (denumita iHBS112).