G915 TKL îmbină designul sofisticat cu tehnologia avansată rezultand o o tastatură super compactă

Logitech G prezintă Tenkeyless Logitech G915 Tastatură mecanică pentru jocuri

BUY ONLINE

Logitech G915

Disponibilitate

 

Logitech G, brand Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) și inovatorul principal al tehnologiilor și echipamentelor de joc, a lansat Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTTSPEED Wireless RGB Keyboard, oferind aceleași tehnologii ca și în cazul modelului premiat G915, într-un factor de formă mai mic. G915 TKL oferă tehnologie wireless LIGHTSPEED de înaltă performanță, LIGHTSYNC RGB și comutatoare mecanice, design ultra-subțire și maximum de precizie – toate cu până la 40 de ore durată de viață a bateriei.

Caracteristici principale

• Design compact TKL
• Tehnologie wireless Pro-Grade LIGHTSPEED
• Comutatoare GL de înaltă performanță, cu profil redus
• 40 de ore durată de viață a bateriei:
• Tehnologia LIGHTSYNC RGB cu personalizare per-cheie
• Design elegant, ultra-subțire
• Control media dedicat

>>Tastatură mecanică pentru jocuri Logitech G915

Cu toate cheile vitale pentru jocuri, Logitech G915 TKL se încadrează în spații de joc mai mici și poate fi transportat cu ușurință la evenimente LAN sau la casa unui prieten. De asemenea, dispune de un spațiu pentru a stoca dongle-ul LIGHTSPEED Wireless pe spatele tastaturii. Fără placa numerică, obțineți spațiu suplimentar pentru a aduce mouse-ul mai aproape de tastatură, pentru a apropia mâinile și corpul pentru un plus de confort, aspect important pentru mulți jucători.

De la lansarea Logitech G915, comunitatea a solicitat în mod constant aceeași tehnologie într-un design compact, fără cheie”, a declarat Ujesh Desai, vicepreședinte și director general Logitech Gaming. „G915 TKL combină LIGHTSPEED Wireless, iluminare RGB și o durată de viață uimitoare  a bateriei într-un design elegant și ultra-subțire care creează un nou standard pentru tastaturile de joc.”

Această tastatură premium oferă tehnologia premiată LIGHTSPEED Wireless, Logitech G, pentru o rată rapidă de răspuns, de 1ms pro-grade și până la 135 de zile de jocuri fără oprire, cu iluminare oprită (presupunând opt ore de joc pe zi). Pentru prima dată, Logitech G este dotat cu LIGHTSPEED pe o tastatură wireless fără cheie, cu iluminare LIGHTSYNC RGB activată. Cu LIGHTSYNC, puteți personaliza cu aproximativ 16,8 milioane de culori prin Logitech G HUB Advanced Gaming Software pentru cea mai imersivă experiență de joc RGB. Cu unda color RGB activată, jucătorii pot juca 40 de ore, fără oprire, cu o singură încărcare.

Tastaturile pentru jocuri mecanice G915 TKL dispun de comutatoare cu cheie mecanică GL de înaltă performanță, Logitech G, care sunt la jumătatea înălțimii întrerupătoarelor cu cheie mecanice standard pentru o acționare de 25% mai rapidă (față de acționarea de 2,0 mm la comutatoarele standard) și o experiență de tastare mai confortabilă . Disponibil în opțiunile de comutatoare GL Linear, GL Tactile sau GL Clicky pentru a se potrivi cu preferințele de redare, versiunea liniară oferă o apăsare lină a tastei, în timp ce versiunea tactilă oferă o acționare apăsată pentru jucătorii care preferă feedbackul direct. Versiunea clicky oferă o experiență de scriere sonoră cu feedback tactil, astfel încât să vă enervați colegii de cameră!

Toate aceste tehnologii și inovații au fost utilizate într-una dintre cele mai subțiri și avansate tastaturi de jocuri mecanice Logitech G. până în prezent.

Disponibilitate

Tastatura pentru jocuri mecanice RGB wireless Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED va fi disponibilă în iunie 2020.

Despre Logitech G

Logitech G, brand Logitech International, este liderul global în echipamente de jocuri pentru computere și console. Logitech G oferă jucătorilor de toate nivelurile tastaturi, mouși, căști, mousepad-uri și produse de simulare zbor – cu design inovator, tehnologii avansate și o pasiune profundă pentru jocuri. Fondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie publică elvețiană listată pe SIX Swiss Exchange (LOGN) și Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe informații despre Logitech G pe logitechG.com,  company blog sau @LogitechG.

 

Logitech și alte mărci Logitech sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Logitech Europe S.A. și / sau filialele sale din S.U.A. și alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Pentru mai multe informații despre Logitech și produsele sale, vizitați site-ul web al companiei logitech.com.