Dezvoltate pentru scalabilitate și programabilitate ridicată

Mellanox lansează Spectrum-2 – cea mai scalabilă soluție de switch-uri Ethernet de 200 și 400 Gigabit din lume

Switch-urile Spectrum-2 de la Mellanox oferă conectivitate Ethernet cu până la 16 porturi de 400GbE, 32 de porturi de 200GbE, 64 de porturi de 100GbE și 128 de porturi de 50GbE și 25GbE. Seria noua dispune de un set bogat de îmbunătățiri, inclusiv flexibilitate crescută și densitate a porturilor, toate acestea pentru a construi o varietate de platforme switch optimizate pentru Cloud, Hyperscale, Enterprise Data Center, Big Data, Inteligenta Artificiala, aplicatii de stocare, financiare și multe altele.

Spectrum-2 este primul switch Ethernet de 200G si 400G ce oferî adaptive routing și load balancing în timp ce garantează Zero Packet Loss și Unconditional Port Performance. Aceste funcționalități asigură rețelei predictibilitate și performanță de nivel foarte înalt. Aceasta soluție dublează capacitatea datelor având și cea mai mica latență (300 nanosecunde), cu 1,4 mai redusă decât toate celelalte alternative.

Spectrum-2 este, în continuare, fundația ideală pentru a conecta echipamentele Ethernet de stocare la următoarea generație de platforme high-performance bazate pe Flash, aceasta combinând agilitatea și scalabilitatea oferită de Cloud cu fiabilitatea enterprise.

Spectrum-2 extinde capabilitatile primei generații de Spectrum, alte cărei soluții sunt implementate în mii de data centere din lume. Spectrum permite managerilor IT să obțină performanță și eficiență de top pentru infrastructura 10G și mai mare și să realizeze o migrare eficientă și economică de la viteza 10G la vitezele 25G, 50G si 100G.
 

Întreaga știre poate fi vizualizata aici.

Pentru mai multe informații despre soluțiile Mellanox vă rugăm să ne scrieți la adresa vad@asbis.ro