Prestigio Lansează un PC mobil cu ecran lat de 17 ţoli, bazat pe tehnologia Intel Centrino Duo

Prestigio Technologies Ltd. a lansat un nou notebook de înaltă performanţă, cu ecran lat de 17 ţoli, bazat pe tehnologia  Intel® Centrino Duo®. Noul produs este disponibil imediat, în magazinele partenerilor Prestigio din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa. 

Notebook-ul Nobile 1765W este un PC mobil de înaltă tehnologie, cu ecran lat de 17 ţoli, bazat pe un procesor Intel® Core® 2 Duo. Modelul a fost proiectat să ofere mai mult decât orice notebook obişnuit – un ecran lat de dimensiuni mari, de ultimă generaţie, cu tehnologie Glare Type, performanţe impresionante asigurate de cel mai nou procesor mobil, gamă completă de posibilităţi de comunicare şi interfeţe. Acest PC mobil din seria Performance este proiectat, în primul rând, pentru a oferi utilizatorilor SOHO un înlocuitor avansat de sistem desktop.

Bazat pe revoluţionarul procesor Intel® Core™2 Duo, notebook-ul Prestigio Nobile 1765W este proiectat pentru a oferi performanţe ridicate la rularea simultană a mai multor aplicaţii, cu consum  redus de energie. Această platformă este completată de compatibilitatea cu cel mai nou sistem de operare de pe piaţa software: Windows Vista Premium. Notebook-ul Nobile 1765W este alegerea perfectă pentru persoanele care lucrează cu documente mari, pagini web şi imagini. De asemenea, este potrivit pentru rularea secvenţelor video de înaltă definiţie şi pentru efectuarea de prezentări în camere mici. 

Bazat pe tehnologia Intel® Centrino Duo®, notebook-ul suportă material video standard, îmbunătăţit sau de înaltă definiţie, precum şi sunet digital multicanal.  Acest notebook puternic este echipat cu Intel Graphics Media Accelerator X3000 (compatibil DirectX 10). Cu ajutorul mobilităţii oferite de acest notebook, utilizatorii se pot bucura şi pe drum de divertismentul de înaltă definiţie.

Notebook-ul se livrează cu un hard disk SATA, la capacităţi de până la 160 GB. În plus, PC-ul este echipat cu o unitate optică Super Multi DVD Dual Layer. Această unitate, cuplată cu sunetul de înaltă definiţie cu suport multicanal 7.1 , oferă o experienţă multimedia fascinantă, de neuitat, cu o redare incredibil de fidelă. 

Notebook-ul Nobile 1765W dispune de capacităţi extinse de comunicare şi conectare. Modelul oferă atât căile tradiţionale de conectare a PC-ului la reţele, prin modemul încorporat de 56Kbps, V.92 sau prin placa de reţea (10/100 Base-T LAN), precum şi conectare wireless prin intermediul tehnologiei integrate Wi-Fi, iar opţional sunt disponibile un modul integrat Bluetooth Clasa 2 şi o cameră de 1,3 Megapixeli cu senzor CCD.

Prestigio oferă în momentul de faţă patru serii de notebook-uri: Performance, Mainstream, Compact şi Basic. Notebook-urile Prestigio sunt proiectate pentru cei care doresc funcţionalitate excelentă, mobilitate ridicată, design original şi conectare facilă. Notebook-urile Prestigio oferă performanţe ridicate pentru muncă şi pentru distracţie, mulţumită utilizării celor mai noi procesoare mobile. Notebook-urile Prestigio au un design nobil, în negru şi argintiu, potrivit pentru segmentul de business. Calitatea excepţională a imaginii este o caracteristică a tuturor notebook-urilor Prestigio, ea datorându-se utilizării celor mai avansate tehnologii de afişare.