Noul si elegantul 106.7 cm/42′ HDTV cu tehnologie LED

 

 

 

        CUMPARATI

Subtire, usor, mult mai frumos. Furnizorul  marcii AOC a prezentat cel mai nou televizor 106.7 cm/42" LED backlight.  LE42K0D7D ofera performanta 1080p Full HD si  contrast foarte mare pentru mai multa profunzime a imaginii si detalii splendide. Datorita designului foarte subtire, acest HDTV, care este prietenos cu mediul, se potriveste perfect in orice ambianta acasa.

Performanta a imaginii la cel mai inalt  nivel

Noul LE42K0D7D  are un design modern si ofera performanta superioara. Cu un profil mai mic de 4.0 cm si cu partea din spate de un negru lucios, acest model de HDTV ste intruparea elegantei.  Tipul foarte subtire LED backlighting nu face posibila doar carcasa deosebit de subtire, ci si garanteaza atat negrul profund saturat cat si albul si culorile stralucitoare. Rezultatul este o calitate totala mai buna a imaginii in comparatie cu cea a televizoarelor cu CCFL backlight.

Conectivitate multipla

Multumita posibilitatilor inovatoare de conectivitate si compatibilitate, acest  TV AOC este echipat cu deosebita pricepere, o dovada a viitorului centrului multimedia. Blu-ray player, sisteme audio si console de jocuri pot fi usor conectate prin cele 2 porturile HDMI 1.3a cu HDCP. In timp ce modelul are USB Cinema, utilizatorii pot conecta un flash USB sau un hard disk pentru a se bucura de filme, fotografii sau muzica intr-un mod convenabil si la o calitate suprema.

Calitate a sunetului deosebita

Sunetul virtual surround oferra o incredibila si intensa experienta printr-un sistem sofisticat de procesare a sunetului.