Prestigio lanseaza LCD TV cu diagonala de 17’’ cu DivX player integrat

Limassol (Cipru), 21 februarie 2007 — Prestigio Technologies Ltd., un comerciant dinamic de tehnologie de varf pentru produsele digitale pentru casa si birou, a anuntat astazi lansarea noului si modernului LCD TV cu diagonala de 17’’ cu DivX player integrat. Noul dispozitiv are un ecran LCD cu un image ratio de 16:9 si o carcasa eleganta in nuante de argintiu si negru. Noul produs va fi disponibil imediat la magazinele dealerilor Prestigio din Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa.

Prestigio LCD TV P170DVD-XPerfect pentru vizionarea programelor TV standard si de inalta definitie in incaperi mici, dispozitivul Prestigio LCD TV P170DVD-X

poate fi folosit si ca monitor pentru computer. Acest TV elegant este dotat cu un DivX player integrat si beneficiaza de tehnologie de varf pentru a putea oferi imagini stralucitoare si realiste din surse TV analoage si digitale, DVD-uri, camcordere si console pentru jocuri. Dispozitivul P170DVD-X are o carcasa neteda in nuante de argintiu si negru si un suport stabil.

Noul TV Prestigio este dotat cu un ecran de clasa A cu un image ratio de 16:9 pentru vizionarea filmelor in formatul lor original. Ecranul are un timp de raspuns de numai 8 ms pentru a reda corect filmele in care imaginile se succed rapid. Calitatea imaginii este imbunatatita datorita filtrului selectiv digital 4H care scade efectele de imagine neclara si imbunatateste tranzitia.

DivX player-ul integrat este un dispozitiv cu slot care reda nu numai filme de pe DVD (inclusiv filme codate DivX), dar si de pe CD, MP3, CD audio si fisiere foto JPEG. Acest dispozitiv Prestigio LCD TV   este prevazut cu o telecomanda completa pentru navigarea fara efort. Mufa VGA de intrare PC permite conectarea acestuia la computer pentru a-l utiliza ca monitor de inalta rezolutie.

Cele doua difuzoare integrate de 2 W asigura un sunet stereo care poate fi reglat usor cu ajutorul unui egalizator grafic cu 5 benzi. Teletextul cu 10 pagini permite utilizatorului sa acceseze rapid programul TV.

Combinatia dintre dimensiunea ecranului, caracteristicile imbunatatite si mai multe optiuni de vizualizare transforma dispozitivul P170DVD-X intr-o alegere inteligenta si un element deosebit de atractiv in orice spatiu de locuit de dimensiuni reduse.

Toate dispozitivele TV LCD Prestigio beneficiaza de o garantie limitata internationala de 2 ani.

Principalele caracteristici ale produsului

Dimensiunea ecranului: 17 inci
Unghiuri de vizualizare:  140º (Stanga/Dreapta), 140º (Sus/Jos)
Rata contrastului: 700:1
Stralucire: 300 cd/m2
Rezolutie: 1280 x 1024 pixeli
Timp de raspuns: 8 ms
Sistem audio: Difuzoare integrate 2 x 2W
Greutate: 7.9 kg
Conectori: SCART, S-Video, A/V In, Mufa pentru PC (D-Sub), PC Audio, Casti (Externe)
Formaturi suportate: DVD-Video/DVD-R/-RW/+R/+RW, Super VCD/VCD/CD/CD-R/RW, fisiere MP3 / WMA / CD cu imagini / Fisiere JPEG

Foto Prestigio LCD TV P170DVD-X
http://marketing.prestigio.com/PR/Pictures/LCD-TV/P170DVD-X/Low-Rez/P170DVD-X_3-4_800_20feb07.jpg
http://marketing.prestigio.com/PR/Pictures/LCD-TV/P170DVD-X/Low-Rez/P170DVD-X_front_800_20feb07.jpg
http://marketing.prestigio.com/PR/Pictures/LCD-TV/P170DVD-X/Hi-Rez/P170DVD-X_3-4_300_20feb07.tif
http://marketing.prestigio.com/PR/Pictures/LCD-TV/P170DVD-X/Hi-Rez/P170DVD-X_front_300_20feb07.tif


 

Despre Prestigio

Prestigio este o companie IT foarte dinamica ce a lansat pe piata solutii digitale pentru casa si birou dedicate consumatorilor. Desi a inceput ca o mica filiala de Cercetare si Dezvoltare a grupului ASBIS, in ultimii ani Prestigio a devenit un furnizor unic de solutii si produse hi-tech pe piata de consum. Produsele digitale pentru casa si birou sunt doua dintre principalele puncte de interes ale companiei. Investitiile in combinatia «Arta Hi-Tech» (solutii in cadrul carora produsele hi-tech devin opere artistice), compania si-a creat o pozitie unica pe piata. Momentan, Prestigio isi are sediul in Cipru si opereaza activ in regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) prin reprezentantele sale si prin partenerii de afaceri aflati in centre de afaceri cheie din regiune si ofera clientilor sai un portofoliu substantial de produse IT inovatoare si servicii cu valoare adaugata.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.prestigio.com.

Toate marcile comerciale si marcile inregistrate sunt proprietate a detinatorilor acestora.