Prestigio lanseaza doua noi monitoare LCD wide

Pentru a veni in intampinarea clientilor care doresc performanta si calitate maxima la un pret foarte bun, Prestigio lanseaza doua noi modele de monitoare LCD wide:  P3193W de 19′  si  P3203W de 20′.

 

Monitorul LCD P3193W, este un monitor de 19′ wide de culoare Negru-Argintiu si un aspect modern, este conceput pentru a furniza calitate maxima si se ridica la standardele unei case digitale. Te poti bucura de o rezolutie confortabila ce iti permite sa pui mai mult continut pe ecran, culoarea maxima suportata(16.7mln) si un contrast si o luminozitate de inalta performanta. Prestigio P3193W o solutie buna, care este de altfel potrivita pentru vizionarea de filme widescreen, iar cele doua boxe incorporate iti salveaza spatiul si te scapa de cabluri inutile. 

 

 

 Monitorul LCD P3203W, este un monitor de 20′ wide si se adreseaza persoanelor ce vor mai mult decat ceva obisnuit. Prestigio P3203W are o rezolutie inalta ce permite chiar si utilizarea aplicatiilor profesionale. Contrastul puternic cat si adancimea de culoare maxima suportata se adauga la calitatea si performanta acestui monitor. Aspectul atragator cat si pretul fac din acest monitor oferta cea mai buna pentru cerinta utilizatorilor.