Upgrade la Android Ice Cream Sandwich pentru Prestigio MultiPad 5080

CUMPARATI

  • PRESTIGIO MultiPad 5080  din ASBIS B2B e-Shop Buy online at ASBIS B2B e-Shop  

 PRESTIGIO MultiPad 5080
 

 

Upgrade-ul la Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich este valabil pentru toti detinatorii de Prestigio MultiPad 5080 (PMP5080B) pe www.prestigio.com. Instructiuni detaliate despre cum se face upgrade-ul pot fi gasite in fisierul de descarcare. Pentru consumatorii care nu doresc inca acest upgrade, Prestigio va asigura suport pentru Android 2.3 Gingerbread pana la 1 Ianuarie 2013.

 

 

Android Ice Cream Sandwich aduce un aspect complet nou pentru Android pe tableta PC Prestigio PMP5080B, cu o interfata de utilizator reproiectata si multiple imbunatatiri:  

o    Optiunea de a utiliza butoanele virtuale in UI

o    Widget-urile sunt prezentate intr-un tab nou, similar cu lista de aplicatii

o    Setari optimizate ce permit utilizatorului o reglare mai fina a dispozitivului

o    Fisierele sunt mult mai usor de creat, datorita sistemului drag-and-drop similar cu  iOS

o    Functia Pinch-to-zoom in  calendar

o    Gmail are cautare offline si un status bar nou in partea de jos

o    Imbunatatirea corecturilor erorilor de pe tastatura

o    Copy & paste imbunatatit

o    Face Unlock, serviciu de recunoastere faciala

o    Un nou browser web ce permite deschiderea a pana la 16 siteuri

o    Browser-ul se sincronizeaza cu marcajele Chrome

o    Setarile sectiunii Data Usage va avertizeaza cand depasiti limita de date

o    Posibilitatea de a opri aplicatiile care utilizeaza datele in fundal

o    Un nou aspect al galeriei, organizat in functie de persoana si locatie

o    Aplicatii ce permit integrarea retelelor sociale, actualizare status-uri si imagini de inalta rezolutie

Tableta PC Prestigio MultiPad PMP5080B este unul din cele mai bine vandute modele pe pietele din Europa, Orientul Mijlocul si Africa. Dispozitivul vine cu o serie de aplicatii atent selectate: eReader Prestigio App, Google Play, Maps, SugarSync etc. Dispune si de Office Suite Pro, compatibil cu fisiere Microsoft Office 2003-2010.

Un atu foarte important este capacitatea bateriei, care asigura o mobilitate de pana la 9.5 ore. Tabletele Prestigio MultiPad vin insotite de o husa eleganta de piele pentru portabilitate in conditii de siguranta.

Despre PRESTIGIO

Brandul Prestigio le ofera consumatorilor din peste 70 de tari combinatia intre eleganta, calitate si tehnologie avansata. Portofoliul sau cuprinde diverse colectii de navigatoare GPS, calculatoare, dispozitive de stocare mobile, eBook Readere, accesorii pentru produsele Apple si multe altele.

Prestigio promite sa asigure produse inovative si fiabile, astfel incat sa corespunda cererii in crestere pentru produse IT de larg consum.

Distribuitorul atestat pentru produsele Prestigio este compania ASBIS.

Despre ASBIS România

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 reprezentanţe în 26 ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său.

ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.