Concursul internaţional “Fiţi nostimi” invită caricaturiştii amatori şi profesionişti să participe cu lucrările lor

Limassol (Cipru), 4 februarie 2008 — Prestigio Technologies Ltd., distribuitor internaţional dinamic de produse de ultimă generaţie pentru Casa Digitală şi Biroul Digital, a anunţat lansarea concursului de caricaturi numit “Fiţi nostimi”, care va avea loc începând din 4 februarie şi până  în 1 aprilie 2008. Prestigio este încântată să invite caricaturiştii amatori şi profesionişti să concureze pentru premiile remarcabile sau pentru câştigarea Marelui Premiu.

Concursul “Fiţi nostimi” îi invită pe artişti să-ţi exprime propria viziune asupra călătoriilor şi navigaţiei moderne, în era tehnologiei. Conform regulamentului, desenele trebuie să cuprindă elemente ale mărcii Prestigio (logotipuri sau imagini ale sistemelor de navigaţie Prestigio).


Juriul Prestigio, format din directorii generali din 21 de companii partenere cu sediul în Cipru, Republica Cehă, Rusia, Ucraina, Belarus şi Olanda va vota şi va stabili lucrările care vor primi Marele premiu şi premiile Gold şi Silver.

Lucrarea câştigătoare a Marelui premiu va primi 1000 USD.


Celelalte trei premii au legătură cu tema concursului. Astfel, câştigătorii vor avea şansa să experimenteze ei înşişi ultima tendinţă în navigaţia de înaltă tehnologie şi să se bucure de călătoria lor, profitând la maximum de avantajele oferite de tehnologia de ultimă generaţie.


Câştigătorul Premiului Gold va primi un sistem de navigaţie GPS GeoVision 430, cel mai bun  model din gama sa şi 400 de dolari americani. Funcţia sa de navigaţie rezistentă vă va da încredere şi vă va binedispune indiferent de cât de lungă şi complexă este călătoria dumneavoastră.


Câştigătorul Premiului Silver va primi un sistem de navigaţie GPS GeoVision 350 şi 200 de dolari americani. Prestigio GeoVision 350 este soluţia potrivită pentru a vă ajuta să ajungeţi la destinaţia dorită cu minimum de efort şi cheltuieli.
Conform tradiţiei, Prestigio va mai acorda un premiu câştigătorului care va primi cel mai mare număr de voturi într-un sondaj de opinie independent, pe site-ul web http://art.prestigio.com din 29 martie 2008. Câştigătorul va primi un receptor Bluetooth GPS şi 100 de dolari americani.

Viaţa este o călătorie şi o excursie plină de aventuri, cu multe căi şi drumuri de urmat, care sunt pline de surprize şi momente comice neaşteptate. Din când în când, fiecare dintre noi are parte de astfel de momente pline de zâmbet şi bucurie. Împărtăşiţi-vă propriile clipe şi experienţe legate de drumuri şi navigare.


Al treilea concurs internaţional de caricatură Prestigio Caricature deschide sezonul 2008 al concursurilor artistice Prestigio. Începând din 2004, tradiţia Prestigio constă în organizarea mai multor concursuri artistice anual, în scopul promovării mărcii Prestigio şi al descoperirii şi încurajării artiştilor, fotografilor şi designerilor talentaţi din toată lumea. “Tehnologie de ultimă generaţie nostimă, în artă”, concursul de caricaturi recent încheiat, a atras aproximativ 400 de participanţi din 33 de ţări din toată lumea. 

Pentru mai multe informaţii legate de concurs, vizitaţi site-ul http://art.prestigio.com

Despre Prestigio

Prestigio Technologies Ltd. este o companie IT foarte dinamică, ce furnizează pe piaţă soluţii destinate clienţilor pentru Casa si Biroul Digital. Fiind la început o mică sucursală R&D a Grupului ASBIS, în ultimii ani Prestigio a devenit un furnizor de soluţii şi produse hi-tech unice pe piaţa consumatorilor. Casa Digitală şi Biroul Digital sunt cele două zone de interes ale companiei. Investind în combinaţia “Arta hi-tech” (soluţii în  cadrul cărora produse de ultimă generaţie devin opere de artă), compania şi-a asigurat un loc unic pe piaţă. Având în prezent sediul în Cipru, Prestigio operează activ în zona EMEA prin reprezentanţe şi parteneriate comerciale localizate în centre de afaceri importante din regiune şi oferă clienţilor săi un portofoliu excelent de produse IT de ultima oră şi servicii cu valoare adăugată. 

Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.prestigio.com