Au fost anuntati castigatorii Concursului de Caricatura Prestigio

Prestigio Technologies Ltd. a anuntat rezultatele celei de a doua editii a concursului international de caricaturi “Concepte amuzante Hi-Tech in arta”. Juriul a selectat 5 castigatori dintr-un total de 400 de participanti inscrisi, din 33 de tari.  

Pe 1 aprilie – Ziua Internationala a Umorului – organizatorii au facut publica decizia Juriului Prestigio si rezultatele voturilor venite din partea vizitatorilor websiteului. Premiul special Prestigio a fost acordat participantului care a adunat cel mai mare numar de puncte in urma voturilor membrilor juriului Prestigio. Premiul special a fost castigat de catre Dimitry Trofimov din Rusia pentru caricatura sa ’Prestigio girl’:
 
Dimitry va primi un player  multimedia PMP-501 (30 GB) marca Prestigio si un premiu in bani, in valoare 400USD.

Prestigio Girl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conform regulilor concursului, Marele Premiu urma sa fie acordat autorului lucrarii care avea sa inregistreze punctaj maxim in urma voturilor exprimate de vizitatori pe websiteul Prestigio . In urma numararii voturilor, premiul cel mare  a fost castigat de catre Valentin Georgiev din Bulgaria.
Lucrarea sa a inregistrat cel mai mare numar de voturi din partea vizitatorilor. Castigatorul marelui premiu Prestigio va primi un dispozitiv portabil de ultima generatie, cu TV tunner, marca Prestigio PMR-701 si un premiu in valoare de 600 USD.

Juriul profesionist, alcatuit din 5 caricaturisti de talie mondiala, au desemnat castigatorii locurilor 1, 2 si 3. Juriul profesionist a luat in considerare numai lucrarile executate la un nivel artistic deosebit. Dupa doua zile de dezbateri intense, juriul a ales pe cel mai bun dintre cei mai buni.

Locul I a fost obtinut de catre Vasiliy Alexandrov din Rusia, pentru lucrarea sa,  ‘The Sun’. Vasiliy va primi noul Prestigio Data Safe II (40GB) plus un premiu in valoare de 200USD.

Locul II  a fost acordat lui Rumen Dragostinov (Bulgaria) pentru lucrarea ‘Algoritam’ . Rumen va primi  un Leather Data Flash (1GB)  marca Prestigio si un premiu in valoare de 200USD.

Locul III  a fost castigat de catre Andre-Philippe Cote (Canada) pentru lucrarea sa  ‘Limit is the sky’. Andre-Philippe a primit un Leather Data Flash (1GB) marca Prestigio  si un premiu in valoare de 100USD.

Scopul Concursului International de Caricaturi Prestigio  a fost acela de a  selecta cele mai creative lucrari care au reusit sa ilustreze cel mai bine motoul companiei «Arta Hi-Tech». Concursul a fost deschis pentru oameni din orice mediu de provenienta, de orice varsta si avand orice nivel de experienta.. Concursul de Caricaturi de anul acesta a reconfirmat popularitatea si  faima de care se bucura brandul Prestigio, precum si existenta unei comunitati online care are in comun pasiunea pentru arta si hi-tech. 

Concursul anual de caricaturi s-a incheiat, dar Prestigio este gata sa inceapa pregatirile pentru concursul international traditional de fotografie artistica, ce va fi anuntat la sfarsitul lunii aprilie, 2007.
Din 2004 Prestigio a facut o traditie din organizarea anuala a unui numar de concursuri artistice care au ca scop promovarea brandului Prestigio si identificarea si incurajarea artistilor si designerilor talentati din toata lumea


Puteti vizualiza caricaturile castigatoare, accesand Galeria Virtuala de Caricaturi Prestigio la : http://art.prestigio.com/