Prestigio lanseaza ‘Data Safe II’ – USB Drive Portabil din piele cu One-Touch Back-Up

Prestigio Technologies Ltd. a anunţat lansarea unui nou produs elegant care să completeze linia sa de produse de Dispozitive Mobile de Stocare – Prestigio Data Safe II. Noul dispozitiv are un înveliş elegant din piele, capacitate mare, securitate suplimentară şi funcţii de back-up uşor de utilizat. Noul produs este deja disponibil la distribuitorii locali Prestigio din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa.

Noul şi originalul Prestigio Data Safe II este un dispozitiv extern de stocare modern cu un hard de 2.5”, care va aduce luxul şi confortul în viaţa dvs. cotidiană. A fost special proiectat pentru clienţii pretenţioşi care apreciază o combinaţie de design luxos, funcţii extraordinare şi securitate sporită a datelor. Prestigio Data Safe II reprezintă, într-adevăr, o declaraţie de stil care va fi preţuită de către cei care apreciază aspectele delicate ale vieţii. Dispozitivul este disponibil în variante cu capacităţi de 40, 60, 80, 100 sau 120 GB..

Prestigio Data Safe II are un înveliş stilat clasic din piele neagră sau maron, carcasă subţire şi uşoară, durabilitate mare, siguranţă sporită şi uşurinţă în utilizare. Acest dispozitiv este perfect pentru profesioniştii aflaţi în mişcare care au nevoie să transfere şi să transporte foarte multe date. Capacitatea mare, uşurinţa în conectare, funcţia One-Touch Backup, Zonele “Public” şi “Security” sunt funcţii care transformă experienţa de stocare, transfer şi back-up al datelor într-una uşor de manevrat şi de încredere. Setul furnizat mai include şi o geantă elegantă din piele pentru a fi transportat mai uşor.

Martin Zeman, Directorul de Vânzări şi Marketing pentru Europa Centrală şi de Est, a comentat lansarea produsului: “Prestigio Data Safe II foloseşte cea mai avansată tehnologie HDD 2 inci devenind un punct de referinţă pentru producătorii internaţionali, reduce nivelurile de zgomot, vibraţie şi consumul energiei, aspecte foarte importante atunci când lucrezi cu notebook-uri. Data Safe II permite crearea de arhive mobile pentru informaţiile importante din domeniul afacerilor, stocarea de fotografii în număr mare, librării audio sau video şi transportarea acestora în călătorie. Învelişul clasic din piele transformă dispozitivul într-un cadou perfect în mediul de afaceri.

Prestigio Data Safe II este un adevărat dispozitiv Plug & Play care poate fi conectat la orice computer prin port USB, accesând instant toate datele stocate. Cu ajutorul aplicaţiei software H-Storage, puteţi proteja dispozitivul cu ajutorul unei parole de logare şi să-l partiţionaţi în zona “Public” şi cea “Security”, protejată de parolă. Funcţia One-Touch Backup ajută utilizatorii să salveze simultan date în computer şi pe hard.

Dispozitivul este compatibil cu toate sistemele de operare principale, ca de exemplu Windows 98/SE, Windows 2000, Windows ME, Windows XP, Mac OS 9.08. Interfaţa USB 2.0 de mare viteză permite transferul rapid şi stocarea unei cantităţi mari de date, ca de exemplu fotografii digitale, muzică, filme şi prezentări de dimensiuni mari.

Prestigio Data Safe II este disponibil în variantele cu înveliş din piele neagră şi maron. Setul furnizat mai conţine şi o cutie elegantă, care transformă dispozitivul într-un suvenir sau cadou original în mediul de afaceri, şi un înveliş moale din piele, un cablu USB, un ghid de utilizare şi un CD software.

Prestigio Data Safe II beneficiază de garanţia internaţională limitată de 2 ani oferită de Prestigio.

Caracteristicile produsului

  • Capacitate disponibilă: 40GB/60GB/80GB/100/120 GB
  • Înveliş din piele neagră sau maron
  • Software H-Storage pentru partiţionarea hard disk-ului în zonele Public şi Security
  • Funcţie One-Touch Backup
  • Pachetul ce conţine o cutie elegantă
  • Drivere: Nu este necesară instalarea de drivere decât pentru sistemul de operare Windows 98
  • Sursă de alimentare: nu este nevoie de conectare adiţională la curent electric
  • Dimensiuni (D/H/W): 17.5 x 81,2 x 131 mm
  • Greutate nominală: 242 g