Prestigio lanseaza o noua tableta PC MultiPad PMP5080Pro.

CUMPARA ONLINE

Prestigio MultiPad 5080

 

Brandul de accesorii IT Prestigio lanseaza un nou model de tableta PC: MultiPad 5080 Pro, care dispune de o memorie RAM si capacitate de stocare mai mari, precum si de sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Cu 1GB RAM, spatiu de stocare de 8GB, CPU ARM Cortex-A8 1GHZ, capacitatea bateriei de 5,000mAh, screen rotation in 4 directii cu senzor G, display capacitiv de 8 inci (800×600 pixeli) si WiFi802.11 b|g|n, tableta PC Prestigio MultiPad 5080 Pro (PMP5080CPRO) vine cu o noutate pentru utilizatori: camera web este amplasata in centrul tabletei, astfel incat sa faciliteze utilizarea acesteia.

Incepand cu februarie 2011, cand am lansat prima tableta PC Prestigio, rezultatele noastre au fost si continua sa fie intr-o rata de crestere in EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa). Foarte multi consumatori nu vor sa investeasca sume mari intr-o tableta PC, insa acest aspect nu exclude asteptarile acestora in ceea ce priveste calitatea produselor. Pentru ei, Prestigio ofera o solutie avantajoasa, si anume tablete PC calitative, cu preturi competitive”, spune Alexander Mast, Marketing Director Prestigio.

Prestigio MultiPad 5080 Pro are un display multitouch care raspunde foarte rapid comenzilor, iar durata lunga de viata a bateriei asigura mobilitatea necesara si un playback de o calitate crescuta a fisierelor video Full HD, de pana la 1080p.

Tableta dispune de Google Play si de o serie de aplicatii preinstalate, printre care se numara si Office Suite Pro, Angry Birds, Gmail, video player, YouTube etc. De asemenea, aplicatia eReader Prestigio, care ofera peste 230,000 de ebook-uri in peste 20 de limbi, permite utilizatorilor accesul la o intreaga biblioteca online.

Dispozitivul va fi disponibil in Romania la jumatatea lunii mai.

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul Prestigio: www.prestigio.com.

Despre PRESTIGIO

Brandul Prestigio le ofera consumatorilor din peste 70 de tari combinatia intre eleganta, calitate si tehnologie avansata. Portofoliul sau cuprinde diverse colectii de navigatoare GPS, calculatoare, dispozitive de stocare mobile, eBook Readere, accesorii pentru produsele Apple si multe altele.

Prestigio promite sa asigure produse inovative si fiabile, astfel incat sa corespunda cererii in crestere pentru produse IT de larg consum.

Distribuitorul atestat pentru produsele Prestigio este compania ASBIS.

Despre ASBIS România

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 reprezentanţe în 26 ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său.

ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.