Prestigio

Prestigio® MultiPad Visconte 3. Cea mai noua tehnologie Windows si design unic

Cel mai nou model din gama Prestigio Visconte, Visconte 3 este echipat cu procesor extrem de puternic Intel® Quad Core, camera foto si baterie de mare capacitate pentru performante de exceptie pentru o perioada lunga de timp. Combinatia dintre designul exclusivist si materialele de cea mai buna calitate si rezistente la caldura transforma Prestigio MultiPad Visconte 3 in solutia perfecta pentru mediul de afaceri si educational.

“Tabletele Visconte s-au bucurat de o popularitate importanta printre utilizatorii nostri, asa ca ne-am propus sa satisfacem si cele mai exigente cerinte si sa actualizam constant gama cu noi modele.  Accesoriile aditionale cum ar fi husa inteligenta cu functie de stand si tastatura USB transforma Visconte 3 intr-un laptop PC cu drepturi depline. Este o tableta Windows eficienta si de incredere cu design superb,” a declarat Marek Horyl, General Manager, Prestigio EMEA.

Oana Terteleac, Windows Business Group Lead, Microsoft Romania: “Windows 8.1 ofera cea mai integrata, securizata si productiva experienta pe tablete si se impune ca solutie de mobilitate pentru mediul de afaceri. Continuam sa lucram impreuna cu partenerii nostri pentru a aduce clientilor romani cat mai multe optiuni de device-uri mobile, la preturi competitive. Ne bucuram sa anuntam astazi o noua solutie de mobilitate in ecosistemul Microsoft, perfect adaptata nevoilor oamenilor de business.”

Imbunatatiri importante

Prestigio Visconte 3 este un dispozitiv exceptional ce combina performante remarcabile si design exclusivist. Este optimizata pentru  Windows 8.1, echipata cu cel mai nou procesor Intel® Quad-Core de pana la 1.83 GHz, si functioneaza o perioada mai lunga de timp cu o singura incarcare datorita bateriei foarte puternice. (7000 mAh).

Eleganta si usor de utilizat

Carcasa noului Visconte 3 se remarca printr-o combinatie interesanta de aluminiu si materiale termoplastice care-i asigura flexibilitate si rezistenta la caldura. Acest model este cel mai subtire model din gama Visconte avand numai 9.7mm si este foarte usor de folosit.

Aspect vizual imbunatatit si sunet superior

Ecranul IPS de 10.1” cu rezolutie superioara 1280*800 pixeli (16:10) si boxele ofera o experienta de utilizare captivanta. Camera web frontala de 2.0 MP cu focus fix si cea principala de 5.0 MP cu autofocus va permit sa faceti fotografii de calitate si sa initiati conferinte si apeluri video.

Versatilitate si multiple optiuni de conectivitate

Aveti la dispozitie o gama larga de aplicatii si o multime de dispozitive pe care le puteti conecta: imprimanta, scanner, camera, etc. Visconte 3 beneficiaza de ambele porturi USB 2.0 (1 port USB si 1 port Micro USB) si Micro SD (compatibil micro SDHC/SDXC) HDMI. Noua tableta dispune, de asemenea, de Wi-Fi, 3G si Bluetooth 4.0 Smart.

Dispozitiv “2-in-1”: poate fi utilizat atat ca Tableta cat si ca PC

Datorita accesoriilor, Prestigio Visconte 3 poate fi utilizat atat ca tableta ultra-mobila cat si ca laptop all in one. Husa inteligenta cu functie de stand si tastatura USB imbunatatesc considerabil eficienta tabletei si transforma Visconte 3 – intr-un dispozitiv “2-in-1”. Tastatura este silentioasa si confortabila la utilizare, in timp ce designul compact al husei face tableta usor de transportat. De asemenea, puteti activa sau inchide tableta deschizand sau inchizand husa.

Windows 8.1, Office si Windows Store

Prestigio Visconte 3 are o multime de avantaje. Puteti sincroniza automat muzica, fisiere sau fotografii cu Windows Phone, Xbox sau PC. Cea mai mare parte a ecosistemelor IT ale companiilor se bazeaza pe Windows, de aceea va fi usor de integrat noua tableta Windows Visconte 3 in termeni de securitate, control acces, suport si mentenanta.

Windows Store ofera mii de aplicatii gratuite pentru mediul educational si de afaceri. Prin intermediul subscriptiei Microsoft Office 365 Personal beneficiati de 1TB de spatiu de stocare in cloud, in One Drive. Abonamentul include si alte servicii cum ar fi 60 minute de convorbiri mobile pe Skype in 8 tari si servicii de telefonie mobile in peste 60 de tari. Office 365 contine Power Point, Word, Excel, OneNote si Outlook si va permite sa accesati diferite formate de fisiere si sa beneficiati de conturi de email sigure.

Prestigio MultiPad Visconte 3 este disponibila in magazinele de specialitate la pretul de 1099 lei.

Despre Prestigio®

Prestigio®  este un brand in continua dezvoltare, prezent in peste 85 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. De mai bine de zece ani Prestigio ofera produse electronice de calitate superioara cu tehnologii inovatoare si design elegant la preturi competitive.

Prestigio. The Art of High-Tech este sloganul companiei si misiunea este simpla: sa oferim consumatorilor produse care sa le faca viata mai usoara si mai placuta, indiferent daca vorbim de afaceri sau activitati de zi cu zi. Din 2011, Prestigio este lider in Europa Centrala si de Est, Rusia si CSI la GPS-uri si se situeaza in top 3 branduri de tablete PC.

Pentru mai multe informatii despre Prestigio vizitati: www.prestigio.com