Prestigio a dat publicităţii rezultatele concursului de fotografie „Oameni. Arta vieţii”

Prestigio Technologies Ltd. a anunţat rezultatele celei de-a doua ediţii a Concursului Internaţional de Fotografie  „Omeni. Arta vieţii”. În cadrul ediţiei din acest an au fost primite peste 850 de lucrări aparţinând unor autori din 33 de ţări. Fotografiile postate pe site-ul concursului au fost vizualizate de oameni din 80 de ţări!

Prestigio organizează anual concursuri de fotografie în cadrul proiectului „Artă” care au drept scop oferirea posibilităţii de a se exprima unor noi autori de conţinutul web, design 3D şi fotografie. Tema de anul acesta a concursului de fotografie a fost „Oameni. Arta vieţii.” Autorii au trebuit să facă faţă unei sarcini simple, dar totodată complicate – aceea de a ilustra în lucrările lor toate aspectele vieţii. Ei au avut posibilitatea de a trimite lucrări care să ilustreze tema principală sau să concureze pentru un premiile celor trei categorii speciale. Echipa Prestigio a ales trei lucrări din patru. Această echipă a fost formată din designeri, manageri şi lideri din 20 de ţări europene (Cipru, Republica Cehă, Olanda, Rusia, Ucraina, Belarus etc.) După lungi dezbateri, au fost selectate aproximativ 50 de fotografii. Acestea au luat parte la votul final, în urma căruia au fost desemnaţi câştigătorii.

Marele premiu

Grand Prix - Kirill SmirnovAutorul fotografiei care a adunat cel mai mare număr de puncte a câştigat Marele Premiu – Kirill Smirnov din Ucraina.

Fotografia cu cel mai mare număr de puncte acordate de către echipa Prestigio îi aduce autorului său unul din cele mai atrăgătoare produse Prestigio – un recorder multimedia portabil Prestigio PMR-701 capabil să redea filme şi semnalul TV. În plus faţă de dispozitivul PMR-701, câştigportable multimedia recorder Prestigio PMR-701ătorul primeşte un premiu în bani în valoare de 700 USD. Lucrarea lui/ei va deveni giuvaerul colecţiei de fotografii Prestigio.

 

Copii. Arta vieţii.

Tribal Girl. Photographer Madhu Gopal Rao Rama
Cea mai dificilă sarcină a juriului a reprezentat-o alegerea fotografiei câştigătoare din categoria specială „Copii. Arta vieţii”. În această categorie a fost înscris cel mai mare număr de fotografii. Printre acestea, lucrările autorilor indieni pot fi remarcate cu uşurinţă. Din 21 de fotografii nominalizate, 10 au aparţinut unor autori indieni. Câştigătoarea acestei categorii a fost lucrarea „Fată din trib”.  

Fotograful Madhu Gopal Rao Rama va primi drept premiu o unitate externă Prestigio D ata Safe II cu husă din piele şi suma de 300 USD în numerar.

 

Prestigio în Arta vieţii.

“Vogue” by Barbee CainLa această categorie specială, denumită „Prestigio în Arta vieţii”, au concurat fotografii care ilustrau cel mai bine „stilul Prestigio”. Dintre cele 20 de fotografii care s-au calificat pentru al doilea tur de vot, echipa Prestigio a ales lucrarea „Vogue” de Barbee Cain.

leather external drive Prestigio Data Safe II Câştigătorul va primi o unitate externă Prestigio Data Safe II cu husă din piele şi suma de 300 USD.

 

Premiul de popularitate

Students in Rome by Nataly MorozovaÎn afară de câştigătorii desemnaţi de echipa Prestigio, un premiu a fost înmânat lucrării care a adunat cel mai mare număr de voturi ale vizitatorilor. În cadrul concursului din acest an, vizitatori din Belarus au fost mai activi, iar pentru primul loc în această categorie au concurat două fotografii. La o diferenţă mică, lucrarea câştigătoare a fost desemnată fotografia „Studenţi în Roma” de Nataly Morozova .Portable Multimedia Player PMP-501

Câştigătorul va primi un recorder multimedia portabil Prestigio PMP-501 şi suma de 200 USD.
 

 

Premierea câştigătorilor va avea loc în luna iulie 2007 şi, după doar câteva luni, în septembrie, va demara un nou concurs internaţional de wallpapere. Candidaţii vor avea din nou ocazia să abordeze teme interesante şi să câştige premii extraordinare.

Vezi toate pozele participante>>