Procesoarele Sandy Bridge Pentium

CUMPARATI ONLINE


Familia de procesoare Intel Pentium bazate pe Intel Sandy Bridge este cea mai buna alegere pentru a construi  un sistem desktop de baza ideal. Lansarea ultimei generatii bazate pe tehnologia de fabricatie 32nm Hi-k aduce imbunatatiri procesoarelor Intel Pentium  fata de generatiile anterioare bazate pe  microarchitectura Core.

In plus, Intel HD Graphics si controller-ul de memorie au fost integrate in procesor, furnizand performanta grafica deosebita si latime de banda a memoriei mai mare. Intel Smart Cache furnizeaza performanta imbunatatita, un subsistem cache mai eficient in timp ce revolutionara Intel Microarchitecture accelereaza performanta intregului sistem pentru toate aplicatiile prin consumul eficient al energiei. Aceste procesoare Pentium processors sunt ideale pentru mai multe sisteme desktop de baza cu posibilitatea de rulare a aplicatiilor simultan si eficient.

Procesorul Intel Pentium include doua nuclee de executie intr-un singur procesor pentru a oferi posibilitatea de a executa in paralel threads sau aplicatii simultan, rezultand o performanta revolutionara dual-core, consum extraoridinar de  redus de energie si un timp de raspuns al sistemului exceptional in timp ce ruleaza aplicatii multi-threaded sau aplicatii solicitante multiple. Tehnologia de fabricatie inovatoare 32nm optimizeaza performanta termica pentru a reduce consumul de energie si zgomotul.

Alte stiri despre produsele Intel